Favoriete kettingen: H&M!

H&M doet het de laatste tijd enorm goed op "ketting-gebied" vind ik zelf. Ik zet vandaag enkele van mijn favorieten op een rij voor jullie! Ook komen er wat oorbelletjes bij die ik er moest bijzetten, puur omdat ze heel mooi en goedkoop zijn. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Als eerste heb ik deze met hele mooie beige parels en een gouden ketting. Deze zit denk ik nog steeds in het assortiment, en ik heb er ook al een blauwe en zwarte versie van gezien. Deze doet het prachtig bij neutrale kleuren zoals een beige blouse!

De volgende twee heb ik vrij recent aangekocht. Deze eerste heeft een vrij heftig design, maar ik vind het wel heel erg mooi! Wanneer je zo'n outfit hebt die wat "meh" is, en je voegt deze toe, wordt de outfit ineens heel "yeah". 
Ik had deze al een keertje gezien toen ik vorige keer naar H&M ging en stond toen al erg te twijfelen. Ik nam hem niet mee , en man wat had ik daar een spijt van! Enkele dagen erna had Mascha van Beautygloss een vlog geupload waar ze deze ketting droeg en die stond haar zo mooi! Ik heb ze dan toch eindelijk meegenomen en ben er heel blij mee! Je kan ze ook zien in deze OOTD.
Als laatste heb ik deze met spikes. Deze is net iets stoerder dan de rest, maar bij een simpele outfit staat hij echt heel erg leuk vind ik. Deze is ook gemaakt van een iets donkere "goud" en zeker in de koudere maanden vind ik dat mooi (hij gaat nu dus even de juwelenbak in!).En dan als laatste: de oorbelletjes. Uiteindelijk zijn het gewone gouden diamanten studs, maar ik vind ze voor hun geld toch wel de moeite waard: je krijg vier paar, van klein naar groot en ze kosten slechts €2,50.

Zo, welke is jouw favoriet?

xo Fien

Share:

4 reacties

 1. Ik heb die met pareltjes ook maar wel in een blauw kleurtje! Die met spikes vind ik ook gaaf en de andere eigenlijk ook! Ik ben het helemaal met je eens over dat ze goed bezig zijn op ketting gebied haha! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kettingen! De eerste heb ik zelf ook, in het turquoise! Heel leuk.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh mooie kettingen heb je gekocht! Vooral die beige lijkt mij helemaal leuk op een simpel blousje.

  BeantwoordenVerwijderen