Mijn MAC lipsticks.

Soms heb je zo eens een high-end drang. Over het algemeen ben ik echt voor budgetproducten, maar af en toe mag je jezelf toch wel eens verwennen. Vandaag toon ik jullie mijn MAC lipsticks. Ze zijn maar met 4, maar het zijn wel mooie kleurtjes. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Als eerste heb ik deze supermooie peachy, oranje kleur: Ravishing. Deze heeft een cremesheen finish, maar neigt meer naar een satijn finish vind ik zelf. In de lente en zomer is deze zeker ergens te vinden vooraan in mijn lipstick lade, of ergens in mijn handtas.


Vervolgens hebben we Pl!nk. Dit is een mooie lichtroze kleur, maar voor mijn lippen doet hij jammer genoeg niet veel. Ik heb vrij gepigmenteerde lippen en deze lipstick heeft een lustre finish, dit wil zeggen dat hij vrij sheer is.


Eén van mijn favoriete rode lipsticks: Cockney. Deze heeft ook een lustre finish, maar ik zou hem meer als cremesheen klasseren. Hij is vrij voedend, maar heeft toch nog voldoende pigmentatie. Deze heeft héél subtiele shimmers, maar die zijn zo goed als onzichtbaar op de lippen. Het is een goede rode lipstick wanneer je net begint met rode lipstick te dragen.


Als laatste hebben we Hue, een lichte peachy, nude kleur. Deze heeft een glaze finish, dit is wat te vergelijken met een lustre finish. Hij is heel mooi, maar ik moet er wel een gloss over dragen, anders ziet het er wat doods uit.


Zo, dat waren mijn MAC lipsticks!

Weet jij nog een kleurtje dat ik zeker eens moet bekijken? Laat het dan even achter in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

7 reacties

 1. Wat een mooie kleuren. Mijn favoriet is Angel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een mooie collectie! Ik ben gek op MAC lipsticks

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal mooie kleurtjes Fien!! Ik heb nog geen enkel MAC product in mijn stash en ik hoop echt dat daar snel verandering in komt!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! Mijn favoriet is Ruby Woo. Prachtigste rode lipstick everrrrr.
  Liefs!
  http://rodelippen.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, mooie 'collectie' heb je al, nr.1 en 3 vind ik super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cockney ziet er heel mooi uit!

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen