Review + Swatches: MUA nagellakjes!

MUA is gearriveerd en de lakjes stonden toch wel hoog op mijn lijstje om uit te proberen. Ze lijken op het eerste zicht verdacht veel op de Essie lakjes, maar voldoen ze ook aan dezelfde verwachtingen? Ik testte vandaag voor jullie 3 kleurtjes. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Verpakking

De verpakking liegt er niet om: het zijn net mini-Essie lakjes! De witte dop is exact hetzelfde en zelfs de letters vooraan liggen er wat dikker op zoals bij de Essie lakjes. Op zich vind ik het niet storend dat de verpakking zo gelijkaardig is, maar het valt natuurlijk wel erg op. Voor de rest zien ze er énorm schattig uit en is het net one happy family wanneer je ze in het display ziet staan. 


Van links naar rechts: Pistachio Ice Cream, Natural Days en Bold Blue.

Werking

Het is niet helemaal logisch, maar door de gelijkaardige verpakking kwam het meteen in me op dat ik wou dat deze MUA lakjes dezelfde kwaliteit hadden dan de Essie lakjes. Helaas pindakaas. 
Ik testte drie kleurtjes voor jullie, de blauwe heet "Bold blue", de lichtroze heet "Natural Days" en de lichtgroene heet "Pistachio Ice cream".


Het borsteltje is aangenaam: niet te dik, niet te dun, precies goed.
"Bold blue" is een supermooie lichtblauwe kleur. Hij doet mij wat denken aan "Coolblue" van de Maybelline Colorshow lijn, maar hij is net iets feller denk ik. Zoals je kan zien, was 1 laagje niet helemaal het van het. Ook na 2 laagjes was de dekking nog niet helemaal egaal. Na 3 laagjes was ik best tevreden. Het is dus een supermooie kleur, maar vraagt wat werk."Natural Days" is een hele mooie babyroze kleur. Ik ben altijd heel benieuwd wanneer ik een kleurtje zoals deze aantref. Gaat hij mooi dekken, ja of nee? 1 laagje was weer helemaal niets, maar ik werd heel blij toen 2 laagjes al een redelijk resultaat gaven. Om het toch volledig egaal te maken, besloot ik toch drie laagjes te doen.


Als laatste hebben we "Pistachio Ice Cream", de beste van de 3. Na 1 laagje verkreeg ik het resultaat dat ik bij de andere lakjes na twee laagjes had. Toen ik een tweede laagje aanbracht, was ik wel tevreden. De kleur was mooi egaal en je zag de nagel er niet meer door.


Ik weet het dus nog niet helemaal wat deze lakjes betreft. Volgens mij hangt de mate van dekking erg af van lakje tot lakje. Toch vind ik het drie mooie kleurtjes die op zich niet heel veel kosten. Nadeel is dat je, wanneer je tot drie laagjes moet gaan, toch wel snel het potje opmaakt. Indien ik er eentje moet uitpikken, zou ik zeker voor "Pistachio Ice Cream" gaan, die je trouwens hier kan winnen!

Wat vinden jullie de leukste kleur?

xo Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

6 reacties

 1. Ik heb ook mijn eerste lakje van MUA geprobeerd gisteren (review volgt nog) en inderdaad ze vallen tegen.. geen mooie dekking en ze lakken streperig..
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het pistache kleurtje echt prachtig! stiekem hoop ik dan ook dat ik die win hihihihi ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mintgroene en de roze heb ik ook gekocht, en ook eentje voor mijn winactie :D
  Jammer dat ze niet supergoed zijn, maar hangt precies wel enorm van de kleur af inderdaad..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blauwe vind ik supermooi, jammer dat de kwaliteit niet goed is, bedankt voor deze review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het drie heel mooie kleurtjes, maar mijn voorkeur gaat toch voor de mintgroene kleur.

  BeantwoordenVerwijderen