Producten die ik beter niet had gekocht #2!

Vandaag toon ik jullie weer enkele productjes die ik misschien beter niet had aangekocht. Heel jammer, maar spijtig genoeg zijn die er ook. Het zijn enkele oogschaduwpalletjes en enkele lipglossjes. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Als eerste hebben we dit palletje van Catrice : het Absolute Eye Colour pallet in de kleur "Never let me go!". In het doosje lijken het hele leuke kleurtjes, maar jammer genoeg zijn ze echt 0,0 gepigmenteerd. Zeker de peachy kleur is 1 grote glitterhoop in plaats van een mooie gepigmenteerde peachy kleur. 

Deze komen misschien als een verrassing, aangezien ik er in mijn review vrij positief over was. Het zijn leuke lipglossjes, ze zien er leuk uit, maar ik ben toch niet helemaal tevreden over de werking. Ten eerste worden ze beschreven als "lip lacquer" en om heel eerlijk te zijn vind ik ze daar veel te transparant voor. Ook is het applicatortje zo klein dat je 5 keer in het potje moet dippen om je lippen van een laagje lipgloss te kunnen voorzien.Als laatste heb ik nog dit Absolute Bright pallet van Catrice. Het ziet er heel leuk uit, maar op je ogen zien alle kleurtjes er vrijwel hetzelfde uit. Jammer, want het had heel mooi kunnen zijn.


Heb jij al eens miskopen gedaan op beatygebied? Laat ze dan even hieronder achter!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties

 1. Ik ben zelf ook niet echt tevreden over het Absolute Bright pallet. Ik had er gewoon wat meer van verwacht, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, ik dacht dat de Lip Laquers net heel prettig waren, niet dus, jammer. Maar toch bedankt om het even te melden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de producten niet zo fijn waren.

  LIefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooraf is dat moeilijk te bepalen of iets goed is of niet. Meestal lees ik eerst een review voor ik iets koop om dit te vermijden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel bloggers waren enthousiast over de lip lacquers, daarom kocht ik ze ook. Het hangt wat af van persoon tot persoon of je producten fijn vindt of niet :)

   Verwijderen
 5. Ik heb nog nooit miskopen gehad, op de 1 of andere manier heb ik daar oog voor. :)

  BeantwoordenVerwijderen