Nails Of The Day: Fancy some pink, fancy some glitter?

Vandaag heb ik weer een NOTD voor jullie, het bevat roze lak en glitter, wat wil je nog meer? Ik zal onlangs bij Kruidvat dit prachtig lakje van de Rimmel Kate Moss lijn staan en herinnerde me dat ik nog een hele mooie roze glitterlak had staan van Essence. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


De Rimmel by Kate Moss nagellakjes komen in hele mooie kleurtjes. Zo ontging ook deze "Jazz Funk" me niet. Heel random eigenlijk, ik had me voorgenomen een keertje geen nagellak in mijn winkelmandje te leggen, en ja hoor, this happened. 
"Jazz Funk" is ene hele mooie medium tot felroze kleur. Ondanks dat het een prachtig kleurtje is , vind ik hem best moeilijk te beschrijven. Hij schreeuwt gewoon lente, dat is de beste beschrijving die ik kan geven.Omdat ik toch wou gaan voor een accent nail, koos ik voor de Essence Glitter Jewels Effect nailpolish in de kleur "Hey mister sandman". Deze heeft bijna dezelfde basiskleur (ook al is-ie van zichzelf vrij transparant), en heeft hele mooie zilveren glitter van verschillende grootte. Score!Ik heb zo een vermoeden dat dit wel eens 1 van mijn meest gedragen manicures zou kunnen worden de komende periode!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

2 reacties