Boohoo: Wat ligt er in mijn karretje?

Ik hou ervan om op webshops rond te snuffelen, en jullie weten dat ik de laatste tijd meer uren doorbreng op de Boohoo webshop dan ik eigenlijk zou moeten. Toch vind ik mezelf daar vaak op terug, waarschijnlijk trekken de prijsjes mij wel aan, en de leuke patroontjes. Ik gooi ook altijd verschillende dingen in mijn winkelmandje en vandaag toon ik jullie wat ik op dit moment graag in huis zou halen!
Amy Floral Bell Sleeve Peplum Top.

Ik vind de peplum tops echt heel erg mooi, maar ben bang dat de meer aansluitende versies mij niet al te erg gaan flatteren. Toen ik deze tegenkwam, was ik instant verliefd : er staan bloemetjes op (my favorite!), en hij valt wat wijder. Top!Charlotte Cut Out Shoulder Top.

Ik ben helemaal voor de comfy kleding, dit item bewijst dat nog maar eens. Toch vond ik de cut out shoulder een mooi detail en is het net iets meer dan een shirt met lange mouwtjes. (Trouwens, hij kost maar €15,00,  bargain!)


Jasmin Back Oversized Tee.

Deze oversized T-shirt lijkt me zo een leuk ding om in m'n kleerkast te hebben. Het is vrij basic, maar heeft wel een leuk kleurtje. Gecombineerd met een leuke ketting zou dit een mooie zomeroutfit kunnen worden!


Laura Spike Drop Pendant.

Over kettingen gesproken: deze zou bijvoorbeeld wel leuk staan bij dat shirtje van hierboven!
Comby gevonden ;)!Rose Gem Bug Statement Earrings.

Om bij de accessoires te blijven: zijn deze oorbellen niet prachtig! Ik zie het al voor me: neutrale ooglook, flink wat highlighter, koraalkleurig glossje en dan deze oorbellen!


Tara Lace Bottom Slub Knit Jumper.

Ik zie het de laatste tijd vaker: gehaakte "truitjes" die vrij doorzichtig zijn met aan de onderkant een fantasietje. Nou, dan vind ik deze helemaal prachtig! Hij zou heel mooi zijn, gewoon met een zwart topje eronder, een lichte jeans en camel kleurige schoentjes, of zelfs als een cover-up om over je badpak te dragen!Wat is jouw favoriete item? 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien

Disclaimer: Ik werd niet betaald om deze post over Boohoo online te zetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties