New in: Essence "Cookies & Cream" LE collectie!

Geregeld komt Essence uit met een nieuwe limited edition collectie. Dit wil zeggen dat deze producten voor een beperkte tijd beschikbaar zijn; meestal ongeveer een maandje. Dit keer kwam het budgetmerk uit met "Cookies & Cream", een lekkere koekjes-zoete-lekkere collectie. Ik ging "sparen" tot MUA naar Kruidvat komt, maar ik ben enthousiaster dan gedacht. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Vandaag toon ik alleen een algemeen beeld. Binnenkort plaats ik van alle producten apart een review online! (eentje over de lakjes, de jumbo eye pencils, de oogschaduws, de blush, de shimmer pearls en de lipglossjes).

Ziet deze collectie er niet uit om op te eten?

Ik nam de drie oogschaduws uit de collectie mee:

  • So hot, donut! (de medium bruine kleur), 
  • Macaron, c'est bon (de lichtroze kleur) en 
  • Last night a cookie saved my life (de donkerbruine kleur, hoe CUTE is deze naam?!).
De blush en de shimmer pearls konden natuurlijk ook niet ontbreken in mijn winkelmandje. De blush heet "Cakepop, that's top!", de shimmer pearls kregen de naam "one sweet day".

Ik ben een grote fan van lipproducten, dus de lipglossjes gingen ook mee om een review over te schrijven: "Macaron, c'est bon" is de lichtroze kleur, de hele nude kleur is "Be my cookie monster".

Ook was ik heel benieuwd naar de jumbo eyepencils, de taupe kleur heet "Yummy, yummy" en de bruine kleur heet "Last night a cookie saved my life".

Ik nam 2 van de vier nagellakjes mee, de taupe kleur heet "Yummy, Yummy", de lichte, beige kleur heet "Macaron, c'est bon". De andere twee lakjes kwamen niet mee omdat ze qua kleur niet echt in mijn kraam passen.  Ook de vijltjes nam ik niet mee, evenals de handcrème.

Zijn jullie al benieuwd naar de reviews? (Sneak peek: ik probeer vandaag alle producten voor het eerst uit op video, deze zal volgende woensdag online komen onder de vorm van een "First Impressions" over de hele collectie.).

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties