How to: je lippen verzorgen & preppen.

We dragen allemaal graag een mooie lipstick of hebben graag mooie, verzorgde lippen. Die komen er jammer genoeg niet altijd vanzelf. Vandaag geef ik jullie enkele simpele tips & tricks en raad ik enkele producten aan die je lippen tip-top in conditie houden. Benieuwd? Lees dan snel even verder!1. Preppen

Om je lippen te preppen, moet je af en toe eens goed scrubben. Er zijn heel veel lipscrubs op de markt, maar ik ben toch nog steeds fan van de Lush Bubblegum lipscrub. Breng het goedje aan op droge lippen en spoel het af. Je lippen voelen achteraf heerlijk zacht, zijn vrij van droge velletjes en helemaal klaar voor de volgende stap!
2. Lippenbalsem

Na het scrubben is het tijd om onze lippen goed te voeden. Wanneer ik 's avonds mijn bed in kruip, breng ik steevast deze Honeymania lipbalm van The Body Shop aan. Deze is vrij dik en voelt héél voedend aan op de lippen. Ik laat het 's nachts intrekken en 's morgens zijn mijn lippen superzacht!

Wanneer ik overdag mijn lippen gehydrateerd wil houden, gebruik ik deze NYC Applelicious lippenbalsem. Deze werkt ook hydraterend, maar is niet zo dik als die van TBS. Het is meer een lippenbalsem die je lippen overdag wat "onderhoudt". Daarbij geeft deze lippenbalsem ook nog eens een lichtroos kleurtje en smaakt hij heerlijk zoet!


Zo, dat zijn mijn tips voor goed geprepte en verzorgde lippen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties

 1. Wederom een heel leuk artikeltje! Ik zal toch echt eens die lipscrub van Lush moeten gaan proberen binnenkoert dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lipscrub van Lush lijkt mij zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de lippenbalsem van Thebodyshop nog nooit geprobeerd. Ben er wel erg benieuwd naar !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! De bubblegum lipscrub wil ik nog steeds een keertje proberen :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, handige tips, ik verzorg mijn lippen eigenlijk niet zo vaak, maar een lipscrub wil ik wel eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lipscrubs van Lush ♥ Zo duur, maar zo lekker. Ik heb een keer zo'n heel potje opgegeten :P

  BeantwoordenVerwijderen