Review + Looks: Essence "All About Sunrise" pallet.

Essence is weer uitgekomen met enkele nieuwe oogschaduwdoosjes. Ik had het "All About Candies" pallet al weggegeven, voor mezelf nam ik het "All About Sunrise" pallet mee. Deze bevat enkele hele mooie neutrale kleurtjes, en enkele fellere kleurtjes die me doen weg dromen naar een warme zomeravond met een Martini Bianco in de hand. Benieuwd wat ik van het doosje vind? Lees dan snel even verder!


Dit oogschaduwdoosje bevat 6 shimmery kleurtjes : op de bovenste rij vinden we een lichte, nude kleur, een medium bronskleur en een donkere bronskleur. Op de onderste rij vinden we een felle gouden kleur, een felle peachy kleur en een taupe-grijze kleur. De eerste 5 kleurtjes zijn heel shimmery, de taupe kleur heeft meer een satijnen finish.


Elk van deze kleurtjes is heel goed gepigmenteerd. Ze brengen makkelijk aan en hebben niet te veel fall-out. Tik ze op voorhand wel goed af! 

Swatches:


De eerste drie kleurtjes zijn de kleurtjes op de bovenste rij, de rechte 3 kleurtjes zijn de kleurtjes van de onderste rijd.Look 1 met het Essence "All About Sunrise" pallet.

Bij deze look ging ik voor een ooglook met de felgouden kleur en met de bronskleur. Ik heb dit gecombineerd met een rode lipcream : de Essence XXXL Longlasting Lipgloss van de "matt effect" categorie in de kleur "Silky Red". Het gezicht heb ik voor de rest vrij neutraal gehouden, omdat ik de ogen en de lipkleur wou laten spreken.


Look 2 met het Essence "All About Sunrise" pallet


Dit is een iets meer "naturelle" look. Wil je weten hoe je deze kan maken? Kijk dan even naar dit filmpje!
Welke look is jouw favoriet?

Ik ben echt een grote fan van dit palletje! Ik heb het bijna elke dag gebruikt sinds ik het gekocht heb en zou het zeker aanraden (voor de prijs moet je het zeker niet laten!).

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

5 reacties