New in: Cocoa Brown Tan producten!

Ik werd onlangs gecontacteerd door "Cocoa Brown", een bedrijf gespecialiseerd in het maken van zelfbruin producten. Op dit moment zijn mijn benen nog spierwit (nou ja, we relativeren een beetje: gebroken wit) en ik kan dus alle hulp goed gebruiken aangezien mijn benen enkel verbranden van het zonnen. Benieuwd wat er allemaal in mijn pakje zat? Lees dan snel even verder!


Ik kreeg drie producten opgestuurd:


Van links naar rechts: de Gentle Bronze, dit is een soort lotion die je huid goed voedt en daarbij ook geleidelijk aan een kleurtje geeft. Dan hebben we de Lovely Legs Medium Bronze, dit is een spray die je opdoet wanneer je die dag een mooi bruin kleurtje wil. Dit product gaat eraf wanneer je je benen wast met warm water. Als laatste hebben we de 1 Hour Tan. Hoe langer je dit product erop laat voor je onder de douche stapt, hoe bruiner je benen zouden worden! Na het aanbrengen en na de douche zou de kleur een vijftal dagen moeten blijven.


Zoals je kan zien, is dit een gewone tube, waar je de gewenste hoeveelheid uitknijpt. Ik heb hem nu 1 keer gebruikt en ben superbenieuwd! Wat mij het meeste aanspreekt, is dat dit een "gradual tan" is, je bent dus niet van de eerste keer heel erg bruin.
Ook naar dit ben ik heel benieuwd. Ik denk dat het heel handig zal zijn dat het in een sprayflacon komt, en dat je het daardoor ook snel kan aanbrengen.
Deze is volgens mij heel hard core. Ik ga hem dus maar heel eventjes oplaten de eerste keer denk ik, zo kom ik niet voor onverwachte situaties te staan! Aan het dopje kan je zien dat het er net uitziet als een mousse voor in je haar.Ik ben echt heel erg benieuwd naar elk van deze producten. Voor een bleekscheet zoals ik (vooral mijn benen dan) zou het heel leuk zijn moesten deze producten goed voor me werken. Ik hou jullie op de hoogte!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Waar kan je me nog vinden?
InstagramShare:

5 reacties

 1. Lijkt me echt super om nog 'onbekende' producten te testen! :-) Hoop het misschien ooit zelf eens mee te maken :p
  Deze producten zijn mij alleszins nog onbekend, dus ben er heel erg benieuwd naar! :-) Waar zouden we ze 'in store' kunnen kopen?
  Heb je gevonden via twitter en volg je nu ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan de producten bestellen via feelunique.com! En bedankt voor het volgen :)

   Verwijderen
 2. Ik ben wel benieuwd naar het resultaat, maar ik ben altijd vrij kieskeurig over zelfbruiners. Ik heb er nu eentje gevonden die ik echt goed van en dat is de St. - Tropez bronzing mouse. Benieuwd of deze het resultaat kan evenaren ;)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar de reviews! Ik ben zelf ook niet bepaald bruin..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Benieuwd naar de review! ^^ Ik gebruik normaal nooit zelfbruiner, maar moest 1 van deze heel leuk zijn, dan zou ik het misschien wel eens willen proberen ^^

  Sweetsparklyserendipity.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen