Demake-up 5de Facelook! Sultry oranges.

Vandaag is het een iets ander artikel dan normaal; ondertussen is mijn unboxing van een Demake-up pakketje online gekomen en hebben jullie dat misschien al gezien. Wel, ik werd uitgenodigd (samen met de andere bloggers die dit pakket hebben ontvangen) om een "Facelook" te maken. Ik toon jullie vandaag wat ik ervan gemaakt heb. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Ik ben gegaan voor een warme "sultry" look. Oranje is echt hot dit seizoen, dus die trend moest ik natuurlijk incorporeren. Even kijken wat we allemaal gebruikt hebben!


Gezichtsmakeup!

Deze willen we natuurlijk heerlijk fris en dewy houden. Ik koos voor mijn Bourjois Healthy Mix Foundation (ik draag kleurtje 52), deze geeft een hele mooie glow, zonder je huid er vettig te laten uitzien. Daarnaast geeft hij een medium dekking en is hij lekker luchtig!

Onder mijn ogen heb ik de Maybelline Anti-Age The Eraser Eye gebruikt: deze zorgt ervoor dat het gebied onder je ogen net wat meer opgelicht wordt, je ziet er net wat wakkerder uit. Daarnaast bevat hij ook voldoende pigment om je donkere kringen wat te verbergen!

Je basis is alles. Daarom kan er bij deze look geen bronzer, higlighter en blush ontbreken. Ik koos ervoor om in een oranje, peachy thema te blijven, dus koos ik voor de MUA blush in "Shade 5". Deze bevat ook nog eens hele mooie subtiele gouden shimmers die heel erg mooi zijn wanneer de zon erop valt.

Voor de bronzer begon ik met mijn Rimmel Natural Bronzer in de kleur "Sun Bronze". Dit bracht ik met een poederkwast aan in de contouren van mijn gezicht, meer om een overall kleurtje te geven. Daarna nam ik mijn MUA "Baked Bronze" met mijn Zoeva Luxe Sheer Cheek kwast (een schuin afgesneden kwast) en bracht ik het product aan onder mijn jukbeenderen en bij mijn slapen.

De highlighter die ik gebruikte in deze look is de MUA Shimmer Highlighter. Deze geeft een hele mooie glans zonder "té" te zijn.


Oogmakeup

Ik wou de ogen vrij subtiel houden, maar toch terug het oranje erin laten terugkomen. 
Om mijn ogen te primen voor oogschaduw bracht ik eerst de Essence I love stage oogschaduwbasis aan. Daarover bracht ik mijn MAC Paint Pot in "Painterly" aan. Dit is een matte, huidkleurige basis die er voor zorgt dat je oogleden 1 kleur hebben (en dus helemaal egaal zijn) en ook nog eens extra primen.


Ik bracht een matte, nude kleur aan op het bewegend ooglid, deze kleur komt uit het MUA Ever After Matte Palette. In de crease gebruikte ik terug de MUA blush in "Shade 5". Ik bracht het oranje kleurtje eerst aan met een iets compactere crease kwast (de MAC 217), daarna blendde ik hem nog wat uit met mijn Zoeva 228 kwast, deze is iets meer fluffy. Ook de highlighter is in dit geval mat, ik gebruikte een tintje lichter dan mijn eigen huidskleur, opnieuw uit het MUA Ever After pallet.

Zwarte eyeliner zou te heftig geweest zijn, daarom ging ik voor een bruine gel eyeliner: MAC Fluidline in "Dipdown". Een kleine wing kon ook niet ontbreken. De peachy blush bracht ik tevens onder mijn onderste wimperrand aan; zo zijn de ogen meer in balans.

De mascara die ik hier gebruikt heb is de MUA Mega Volume Mascara in de zwarte kleur.

Mijn wenkbrauwen heb ik iets feller aangezet, hiervoor gebruikte ik een matte, donkerbruine kleur uit mijn Sleek "Storm" pallet. Ik werkte de wenkbrauwen af met de Essence transparante wenkbrauwgel.Lippen

Mijn favoriete lipstick van het moment is de MUA lipstick nectar in de kleur 16. Het is een vrij felle oranje kleur, maar nog heel draagbaar wanneer je het juist combineert. Hij brengt heel makkelijk aan en is ook heel gepigmenteerd. Toppertje!Ziezo, dit is mijn "Facelook"! 

Wat vinden jullie ervan? Laat het zeker even weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

  1. Wauw, prachtige look heb je gemaakt, die foto's zien er ook geweldig ui!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wou je even laten weten dat ik je op mijn blog heb genomineerd voor de Liebster blog award!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is een HééL mooie look!! Echt supermooi! En hij staat je echt heel erg goed!!

    BeantwoordenVerwijderen