Eindreview: L'Oréal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer!

Een tijdje geleden konden jullie een "First Impressions" lezen over deze primer. Ik had er eigenlijk nog nooit eentje uitgeprobeerd omdat ik het nooit echt nodig vond. Nu de warmere maanden eraan komen, vond ik het wel een mooi moment om deze primer van L'Oréal eens te proberen. Ik was lyrisch in het "first impressions" artikel. Ben ik dat nog steeds? Lees snel even verder!


Een primer breng je aan over je moisturizer en onder je foundation/ BB cream/ tinted moisturizer. Hij zorgt ervoor dat je huid iets matter wordt en dat de make-up beter houdt doorheen de dag. Ik breng het aan op de vettigste plaatsen van mij gezicht: namelijk mijn T-zone. 

Verpakking

Ik vind dit product er vrij luxe uitzien en aanvoelen. Het is een vrij zwaar potje, wat mij het gevoel geeft dat de verpakking ook duurzaam in (ik heb het product al eens laten vallen en kan bevestigen dat de verpakking van sterk materiaal gemaakt is ;) ). 

Werking

Deze primer heeft wat een mousse structuur en is vrij dik. Ik schrok hier in het begin erg van. Ik had een iets vloeibaardere substantie verwacht, maar was natuurlijk heel benieuwd of ik deze goed in mijn huid zou kunnen werken. Dat bleek geen probleem, kijk even mee naar de volgende paar foto's. 


Hier heb ik het product even op mijn hand gedaan zonder in mijn huid te blenden. Je ziet dat hij een wat "brokkelige" structuur heeft. Wanneer je naar de huid van mijn hand heeft, zie je duidelijk dat de huid vrij droog is, en dus ook niet helemaal egaal is. Je ziet wat roodheid.


Hier heb ik het product wat meer uitgesmeerd. Je ziet dat het product zich al goed verspreidt.

Hier is het product helemaal uitgeblend. Je ziet duidelijk dat de huid er een stuk egaler uitziet en een stuk minder vlekkerig. Het is ook duidelijk geen enkel probleem om de primer volledig in te blenden.


 
Links: met primer, rechts: zonder primer.

Ik probeerde ook foto's te nemen met en zonder de primer (wanneer ik geen make-up draag), maar het verschil is op foto amper te zien. Wel heb ik een make-up look waar ik de primer we draag en eentje waar ik hem niet draag (let op, de hoeveelheid lichtinval verschilt lichtjes bij beide foto's).
Op de foto's zou je zeggen dat de primer wel helpt (boven zonder primer, onder met primer). Toch zie ik er in het echt niet zo heel veel van en is het eerder te zien of mijn huid een goede dag heeft of een mindere dag heeft.  Op basis van de foto's kan ik dus niet direct een oordeel vellen.

Ik doe het dan maar op basis van de evolutie van de make-up doorheen de dag: wanneer ik mijn foundation opdoe, merk ik wel dat de foundation vlotter aangebracht kan worden dan wanneer ik geen primer draag (ik breng het product enkel aan op mijn T-zone, daar wordt mijn huid wat sneller vet). 

Wanneer ik geen primer draag , moet ik doorheen de dag regelmatig wat bijpoederen, en dan vooral rond mijn neus. Jammer genoeg kan deze primer dat niet helemaal verhelpen bij mij. Ik krijg zo rond de middag nog steeds wat een vettigere huid rond mijn neus en voorhoofd en heb dan nog steeds wat poeder nodig.

Een korte samenvatting: ik ben er nog niet helemaal uit. Ik vind deze primer fijn, maar merk geen enorme verschillen op en kan dus moeilijk zeggen dat ik hem opnieuw zou kopen. Hij maakt je huid wel degelijk wat egaler, maar mijn huid mat huiden kan hij jammer genoeg niet de hele dag door.

Zo zie je maar, je opinie over een product kan nog heel wat veranderen wanneer je het meer gaat gebruiken!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?


Share:

0 reacties