Hair Of The Day: Hippie haarband!

"Hoe meer bloemetjes hoe beter!"is mijn moto voor deze lente en zomer. Je kan deze trend overal in verwerken, maar ik besloot de bloementrend als haaraccessoire te dragen vandaag!
Benieuwd? Lees dan zeker even verder!Bij Claire's hebben ze énorm veel leuke haaraccessoires? Herinner je je het artikel "Pimp je knot!"? Die scrunchies kwamen ook van daar! Recent kwam ik deze superleuke haarband tegen met bloemetjes : hij doet me soms een beetje denken aan mijn kindertijd, maar stiekem voel ik me een halve hippie, en dat vind ik helemaal niet erg!


Het liefst draag ik deze haarband met een messy knot, maar ik denk dat hij met lieflijke krullen in je haar ook heel mooi zou staan! Donuts kan je trouwens overal vinden: bij H&M, Claire's,... noem maar op!


Zet de haarband om je hoofd en laat hem bij je oren rusten : daar blijft 'ie het makkelijkst zitten. Friemel wat door je haar en maak het zeker in de buurt van de knot wat volumineuzer en messy. Een middenstreep past ook heel erg goed bij deze haarstijl! Om het af te maken, combineerde ik deze "haarlook" met mijn Kate Moss lipstick in de kleur 107.


Wat vind jij ervan? Zou jij deze haarband dragen?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

 1. Staat je echt goed! Zeker met die lipstick! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt prachtig! zou hem zeker ook dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je heel leuk! Vind je make-up in deze foto's ook heek mooi :-)
  Maar hoe houd je je haarband mooi op je hoofd? De mijne schuift namelijk altijd af als ik er eentje probeer te dragen...

  BeantwoordenVerwijderen