Nieuw filmpje: Everyday make-up look | Rosie Huntington-Whiteley

Onlangs kwam ik een foto van Rosie Huntington Whiteley tegen. Zij is echt een natural beauty en heeft dus niet zo veel nodig. Ik hou ervan hoe zij met weinig make-up toch een frisse en leuke look kan maken (of haar make-up artist in dit geval). Ik vond de look zo mooi dat ik hem in deze video wat heb nagemaakt!Disclaimer: ik wil zeker niet zeggen dat ik eruit zie als Rosie Huntington-Whiteley (duur, zij is een Victoria's secret model). Ik ben ook geen make-up artist, ik doe dit gewoon omdat ik het leuk vind :).

Gebruikte producten:

 • L'Oréal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing primer
 • Bourjois Healthy Mix Foundation
 • Maybelline Anti-Age the eraser eye concealer
 • Essence I love stage oogschaduwbasis + MAC Paint Pot Painterly
 • MUA Ever After Matte Pallet
 • MAC Dipdown Fluidline
 • MUA Mega Volume mascara
 • Sleek Strom pallet + Essence transparante wenkbrauwgel voor de wenkbrauwen
 • MUA Shimmer Highlighter 
 • Rimmel Natural Bronzer "Sun Bronze" + Mua Baked Bronz
 • MUA blush "Shade 5"
 • MUA Power Pout lipstick "Broken Hearted"

Vond je het een leuk filmpje, vergeet dan zeker niet om het een duimpje omhoog te geven en te abonneren (het is helemaal gratis!).

Bedankt voor het kijken en tot de volgende!
xo Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties