Review + Swatches: Essence Cookies & Cream nagellakjes.

We zijn er bijna, hierna nog 1 review te gaan en dan zijn alle producten uit deze collectie behandeld. Vandaag zijn de nagellakjes aan de beurt. Ik heb 2 van de 4 lakjes meegenomen, de andere 2 waren niet echt mijn smaak. "Yummy, Yummy" & "Macaron, c'est bon" werden onderworpen aan een grondige test. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


De verpakking van deze collectie is toch gewoon heel erg mooi hoor. Ik denk dat dit wel de mooiste LE verpakking is die ik tot nu toe van Essence gezien heb. De sierlijke letters vallen onmiddellijk op en het is toch weer eens een andere look dan wat we van de normale Essence lakjes gewend zijn.


Deze collectie bevat in totaal 4 nagellakjes, maar deze 2 vond ik het mooiste en belandden dus ook in mijn nagellaklaadje. De taupe kleur heet "Yummy, dummy" en de beige kleur heet "Macaron, c'est bon".
Boven zie je "Macaron, c'est bon" met 1 laagje. Ik vond dat dit lakje eigenlijk vrij goed dekte. Je zou natuurlijk nooit toekomen met 1 laagje, maar ik heb al transparanter geweten. Met 2 laagjes ziet de kleur eruit zoals op de foto hieronder. In 2 laagjes is "Macaron, c'est bon" volledig dekkend. Het is uiteindelijk een mooi beige lakje geworden met een lichtroze ondertoon en een mooie metallic look.Hieronder zie je "Yummy, yummy". Dit is een taupekleur met dezelfde soort metallic schijn. In 2 laagjes dekt ook dit lakje helemaal perfect.Op zich vind ik de lakjes goed werken. Het borsteltje is aangenaam van breedte en de lakjes drogen ook vrij snel. Ik vind het zeker een goede toevoeging aan mijn collectie en voor de prijs én de mooie verpakking zijn ze toch wel een kijkje waard.

Welke kleur is jouw favoriet?
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

 1. Nu vind ik het zo jammer dat ik de lakjes niet gekocht heb he! Deze twee zijn zo leuk! :o
  Ik vind Macaron c'est bon het leukst! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De bruine is mijn favoriet. Ik vind de roze iets te licht. Fijme swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle twee zeer mooie lakjes voor een zachte nude look, ik vind ze erg goed bij je huidskleur passen!

  BeantwoordenVerwijderen