Maak je interieur lenteklaar + shop tip!

Wanneer we interieurboekjes openslaan, zien we altijd wel een leuke inrichting die ons aanstaat. Ik neig meer naar de landelijke stijl. Omdat ik door het bloggen en filmen toch wel veel tijd in mijn "studeerkamer" doorbreng, wou ik de kamer een beetje lenteklaar maken met enkele leuke goodies. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
In Lochristi (België) is er een hele leuke winkel : Loods 3. Je vindt daar van alles en nog wat : van tuinmeubelen tot interieurelementen tot babyshampoo (ik spotte de Johnson's babyshampoo!), noem maar op! Wat mij het meeste interesseerde , waren natuurlijk de interieurspulletjes!

De prijs van de bloem was blijkbaar €2,59


Als eerste hadden ze een heel rek vol geurkaarsen, en natuurlijk wou ik er enkele uitproberen. Ik ben de vanillegeuren en de iets zoetere geuren nu wel wat beu na de winter, dus ik koos voor de geuren "Appel" en "Papaya" (deze laatste ruikt héérlijk)!
Ook ben ik dol op quotes. Ik spotte een plakkaat met daarop "Behind every succesful woman is herself" (grappig toch!). Ik wist niet waar ik dit ergens kon plaatsen, dus koos ik deze 2 kleinere plankjes uit met daarop 2 hele leuke quotes. Deze kan je ook heel makkelijk zelf maken! (DIY?) Mijn kamer is precies in deze kleuren geverfd, dus het staat er heel mooi bij!Als laatste, heel random, kocht ik deze bloem (geen echte jammer genoeg). Ik vind het altijd leuk om productfoto's te nemen met iets leuks op de achtergrond, en zo'n bloem maakt alles net iets frisser!Nu kan ik dit plaatsje bovenop mijn kast vervolledigen en ziet het er heel leuk uit vind ik zelf! De kleine geurkaarsjes komen van Ikea, net als de fake flowers (waar de potjes vandaan komen, daar heb ik geen idee van, maar ik gok dat je bij Action wel iets gelijkaardig vindt).
Helemaal blij nu! Alles ziet er nu heel fris uit en helemaal klaar voor de lente!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

2 reacties