Personal update: Bril, vooruitschrijven en dankjewel!

Het is weer eens tijd voor een "Personal update". Deze artikels komen sporadisch tevoorschijn en vandaag is het dus weer zover! Er zijn toch enkele dingen gebeurd de afgelopen periode die ik graag met jullie wil delen. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Mensen die mij volgen op Twitter of Instagram hebben het waarschijnlijk al gezien: ik draag sinds vorige donderdag een bril. Moest het je interesseren: ik heb links een correctie van -0,25 en rechts -0,50, ik ben dus licht bijziend. Ik heb er niet zo enorm veel last van, maar ondervond wel dat na een lange tijd mijn ogen moe werden wanneer ik me lang op iets moest concentreren, bijvoorbeeld met de auto rijden.
Ik koos voor dit montuur, niet alledaags, maar ik vind het wel leuk. Hij is vooral zwart, maar licht gevlamd met een bruine kleur, waardoor hij wel goed bij mijn haar past. Ik heb een vrij groot hoofd en grote ogen, dus de montuur mocht wel wat ruimer. Hij is wat winged out en dat vind ik een heel mooi detail. Wat vinden jullie?

Ik vind hem eigenlijk mooie staan met een felle lipstick! Dit is een oranje lipstick van MUA!Ja hoor, gekke bekken trekken gaat evengoed met bril!


Meeh, de examens komen steeds dichterbij, ik begin eind mei. Daarom schrijf ik nu heel veel vooruit. Ik doe dat eigenlijk niet supergraag, omdat ik graag mijn mening van dat exacte moment geef, maar hé, het moet nu even zo. De examenperiode duurt ongeveer 4 weken, dat wil zoveel zeggen als: 8 filmpjes en 52 gewone artikel voorbereiden. Halleluja! Nog even doorwerken dus.

Als laatste voor vandaag wil ik toch even zeggen: dankjewel aan al mijn lezers, kijkers, noem maar op! Ik vergeleek mijn cijfers van deze maand even met die van 3 maanden geleden en ze zijn zowaar verdubbeld. Ik mag steeds meer unieke bezoekers verwelkomen op mijn blog. Jullie zijn voor mij ondertussen geen cijfers, jullie zijn individuele mensjes die ik graag welkom heet op mijn kleine plekje op deze Internet-planeet. "Nen dikke merci", merci beaucoup, danke schön. Ik hou van jullie allemaal!

Zo, ik ga het voor vandaag hier maar weer eens bij houden.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

5 reacties

 1. Alvast succes met je examens en wat leuk om te horen dat je blog zo groeit! Maar dat is logisch toch? Je plaatst elke dag 2 artikelen! En je hebt altijd zulke leuke artikelen/filmpjes! Ga zo door x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat je blog groeit, heb je alleen maar aan jezelf te danken! :) Veel succes met vooruitschrijven en je examens! Blogs volgen is voor mij de ideale ontspanning naar een drukke stagedag. Nog even doorbijten en dan ben ik er binnenkort voorgoed vanaf; dan begint het echte werkleven voor mij. Maar dan eerst nog even genieten van twee maanden vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijkers zullen nog meer worden als je zo blijft bloggen, hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Coole bril :)
  En veel succes met het blokken & vooruitschrijven en -filmen, goed bezig! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind je bril heel erg mooi! Hij staat je echt goed! :D
  En amai dat het vooruitschrijven je zo goed lukt! Ik wou dat ik er de tijd voor had!

  BeantwoordenVerwijderen