Current obsession: Kimono's.

Er staan weer heel wat leuke fashiontrends op ons te wachten voor deze zomer. Eén daarvan is het dragen van kimono's, lekkere losse, zwierige kledingstukken die je over een T-shirt, topje kan dragen. Ik laat jullie vandaag mijn favoriete finds zien. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Als eerste vond ik deze prachtige, vrolijke kimono met bloemenpatroon. Bloemenpatroon is sowieso hot dit seizoen, en dat in combinatie met een kimono = score!Dit is een stuk gewaagder, maar juist gecombineerd kan hij echt prachtig zijn. Deze kimono komt tot aan je enkels en ziet er dus heel mooi zwierig uit. Het leukste aan dit exemplaar is de print. De bloemenprint is wel vrolijk, maar het ziet er toch wat meer edgy uit. Heel leuk!De volgende kimono staat al een hele tijd op mijn wishlist: hij heeft prachtige blauwe en groene kleuren en komt ongeveer tot aan je knieën. Dit is een heel bijzondere lengte, maar voor de 1 of andere reden vind ik het echt prachtig! Come to mama!Als laatste koos ik ook nog deze uit met franjes aan de onderkant. Ook deze franjes zijn een echte trend, je ziet ze overal! Wat ik nog erg leuk vind aan deze kimono zijn de kleuren; lekker fel en ideaal om in de zomer mee uit te blinken!Welke van de 4 is jouw favoriet?

bron foto's: boohoo.com.

Share:

2 reacties

  1. Ik vind de laatste heel mooi! Al vind ik die enkellange ook wat hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben weg van de eerste twee kimono's. Ben de laatste tijd ook obsessed door deze trend. Leuk stukje !

    BeantwoordenVerwijderen