Mijn favoriete eau de toilettes/ body splashes/.. voor deze zomer!

De warme zomerdagen komen eraan, de zwoele avonden op een gezellig terrasje zijn niet meer ver af. Omdat we natuurlijk steeds lekker willen ruiken, zet ik vandaag voor jullie mijn favoriete geurtjes voor deze zomer op een rij! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Als eerste heb ik een recente aankoop: de Victoria's Secret Pure Seduction body splash. Deze heeft een heerlijke zoete, fruitige geur. Aangezien het een body splash is, is hij niet té sterk en van geur en dat vind ik precies goed in de warmere maanden. Een full review vind je hier.


Het volgende geurtje is een all-time favourite: de Japanese Cherry Blossom Fragrance Mist van TBS. Deze heeft een heerlijk, frisse en fruitige geur en past perfect in deze seizoenen. Mmm!


De laatste twee geurtjes: meer budget kan het niet. Deze zijn van Kruidvat eigen merk, maar ze worden wel onder de naam The Master Perfumer uitgebracht. Ik heb twee geurtjes en eigenlijk zijn ze allebei perfect voor de zomer: White Lily & Cherry Bloom. White Lily is een vrij neutrale geur met een frisse, bloemige toets; Cherry Bloom is een licht fruitige geur. Beiden komen in een klein formaat en zijn dus handig om zo mee te nemen in je handtas! Een full review vind je hier.Wat is jouw favoriete geurtje voor deze zomer?

Share:

2 reacties

  1. Ik ga voor just cavalli! Jij hebt ook leuke geurtjes geselecteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik wil die van Kruidvat wel graag proberen!

    BeantwoordenVerwijderen