Mijn favoriete bodycare producten van het moment!

Zomer betekent lichtere bodycare producten, producten die licht aanvoelen en snel intrekken. Vandaag zet ik voor jullie enkele van mijn favoriete producten op een rijtje! Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Bodybutters worden nu toch wat te rijk nu de zomer eraan komt. Een bodycream is daarom een goede tussenoplossing. Mijn favoriet van dit moment is de Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk whipped body cream. Deze is lekker licht en trekt snel in, maar is toch nog voedend genoeg. Heel fijn product dit!


Het volgende product is een bodyscrub. Ook de dikkere bodyscrubs zijn nu niet echt meer aan mij besteed. Onlangs probeerde ik deze Pink Grapefruit Body Scrub-Gelee uit van TBS, en ik ben helemaal verkocht! Deze heeft de structuur van een confituur met kleine scrubdeeltjes erin. Hij voelt heerlijk verfrissend aan en verzorgt je huid ook erg goed.


Mijn handen daarentegen hebben een even heftige verzorging nodig tijdens de zomer als tijdens de winter, ik heb gewoon extreem droge handen. Mijn redder van de afgelopen weken: de L'Occitane handcrème met shea boter! Heel rijk, lekker voedend en trekt snel in.


Als je toch nog een stapje luchtiger wil gaan dan de bodycream van Rituals, zijn de volgende producten misschien iets voor jou.

Als eerste hebben we de Pink Grapefruit Body Puree van TBS. Deze heeft een hele lichte textuur en trekt ook heel snel in. Hij is een beetje gelijkaardig aan de Body Sorbets, het volgende product, maar is nog net een tikkeltje dikker. De body sorbets zijn heerlijk luchtig, zomers, voelen lekker verfrissend aan en de geuren uit het assortiment zijn echt heerlijk, ik heb de geur Pink Grapefruit en Mango!Wat is jouw favoriete bodycare product van het moment? 

Share:

2 reacties

 1. Wow, leuk!
  Moet ik zeker eens allemaal uittesten.
  Bij ons in't stad is de verkoopster helemaal onvriendelijk dus ik ga er eigenlijk niet meer binnen.;

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te zien dat je net zo enthousiast bent als ik over de handcrème van L'Occitane :)
  Mijn favorietje van het moment is Vanilla Dee Lite van Lush: een lichte bodylotion die ruikt naar (je raad het al) vanille. Trekt heel snel in, voelt voldoende hydraterend en de geur vind ik zalig!

  BeantwoordenVerwijderen