Op mijn skincare wishlist!

Vroeger had ik echt niets met skincare. Ik deed alleen het hoogstnodige: wat moisturizer en doekjes om mijn make-up eraf te halen. Tegenwoordig ben ik meer en meer geïnteresseerd in skincare omdat ik mijn huid zelf zo optimaal mogelijk wil houden. Benieuwd welke producten ik o zo graag eens zou willen uitproberen? Lees dan snel even verder!Oskia Renaissance Cleansing Gel.

Om de éen of andere reden kik ik erop om producten uit te proberen die je bij ons moeilijk kan vinden. Eén daarvan is deze Renaissance Cleansing Gel van Oskia. Jep, inderdaad weer een Viviannadoesmakeup geïnspireerde keuze. Ik lijk alles wel leuk te vinden wat zij aanraadt en ook dit product ziet er zeker niet verkeerd uit!  Dit product zou je huid mild moeten cleansen, het voldoende voeden en het een healthy look geven. 


Kiehl's Creamy Eye Treatment met advocado.

De huid onder mijn ogen is 1 van de droogste plekjes van mijn gezicht. Ik gebruik momenteel de Aloe Vera oogcrème van TBS die goed werkt, maar iets rijker zou mogen zijn. Verschillende beautybloggers zijn verzot op deze oogcrème van Kiehl's die zelfs het droogste huidje terug zou fixen. Ole Henrikson African Red Tea foaming cleanser.

In feite ben ik op zoek naar een skincare routine die mijn huid er optimaal doet uitzien. De skincare routine die ik nu heb werkt oké, maar het kan altijd beter. Ole Henrikson zou 1 van de beste skincare merken op de markt zijn en deze African Red Tea Foaming Cleanser spreekt mij dan ook zeker aan.En wat staat er op jouw skincare wishlist? 

Share:

0 reacties