Review: Demak'up Expert Oogreinigingslotion.

Onlangs ontving ik een leuk pakketje vol met producten van Demak'up. Langzaamaan ben ik alles aan het uittesten. Vandaag staat er voor jullie een review klaar over de Expert Oogreinigingslotion. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


De Expert lijn is een nieuwe lijn van Demak'up en is vooral gericht op het verwijderen van waterproof make-up. Nu draag ik zelf eigenlijk nooit waterproof make-up, maar ik wou dit product toch een kans geven.

Waterproof make-up is er vrij moeilijk af te halen met gewone make-upremover, dus bestaat deze lotion uit 2 substanties. Op de foto zie je mooi de scheiding tussen de twee. Het is dus een bi-phase product.
Het product haal je eruit door er wat uit te knijpen op een wattenschijfje. Laat het product zachtjes rusten op je ogen en wrijf dan alle oogmake-up weg.
Nu vind ik dit een vrij vettige lotion, wat natuurlijk nodig is als je met waterproof make-up werkt, maar ik kreeg het vettige laagje maar heel moeilijk weg. Nochtans zegt de verpakking dat er geen vet laagje zou achterblijven, hmm. Ik moest er echt nog eens overgaan met wat micellair water om het olielaagje weg te krijgen. Dat valt bij mij zo niet in de smaak. Ik wil gewoon een product gebruiken waarmee alles weg is en ik klaar ben.

Wel moet ik zeggen dat mijn mascara er in een mum van tijd af was, je voelde het oplossen onder je wattenschijfje.

Dit product is dus jammer genoeg niets voor mij. Ben je een fan van waterproof oogmake-up, dan kan je deze zeker eens proberen. Voor mij is het niet echt nodig om dit te gebruiken en ook de substantie vind ik niet zo aangenaam.

Draag jij vaak waterproof make-up?

Share:

2 reacties

  1. Ik ben wel tevreden over dit product.. ik wissel af met een reiniger van TBS.
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook geen fan van waterproof make up, maar wel van bifase reinigers. Ik gebruik momenteel eentje van Garnier ook bifase en die is totaal niet vettig.

    BeantwoordenVerwijderen