Instagram Diary #10

Het is weer een tijdje geleden dat ik een Instagram Diary online plaatste. Het is dus maar weer eens tijd om jullie mijn favoriete kiekjes van de afgelopen tijd te laten zien! Benieuwd? Lees dan snel even verder!


19 mei 2014.
Dit was de look waarmee ik deelnam aan de Demak'up Facelook. Jammer genoeg niet gewonnen, maar de winnares had dan ook een prachtige look!

21 mei 2014.


Meet mijn beste, dikste (dit mag je vrij letterlijk nemen) vriend: mijn hondje Bibi. Ondertussen wordt het een oud baasje, maar zie hem eens schattig zijn! 

29 mei 2014.


Iemand zin in een Oosterse schotel? Dit is een heerlijke Ketjap manis met chili, puntpaprika, champignons, gewone groene paprika, worteltjes, kip, noedels, courgette en nog een heleboel kruiden. Mmmm!

31 mei 2014Aaaargh, ik ben in looooove met deze oorbellen. Ik heb ze al bijna elke dag ingehad sinds ik ze ontvangen heb. Meer info over deze prachtige oorbellen vind je hier!

7 juni 2014.


Eindelijk mooi weer, dus eindelijk tijd om mijn maxi-dress van H&M boven te halen. I love it! Lekker luchtig, maar het ziet er toch mooi afgewerkt uit!

9 juni 2014Op zoek naar een product waarmee je snel een prachtig bruin kleurtje hebt? Dan is deze Cocoa Brown Gradual Tan misschien iets voor jou! Ik ben er alvast weg van!


 10 juni 2014.


En net wanneer je een prachtig bruin kleurtje hebt, gebeurt dit: door mijn knie gezakt. Lomp zijn hé!

11 juni 2014.


Let maar niet te zeer op de outfit. Hoe kan je er nou cute uitzien met zo'n ding aan je benen. Rockin' the leopard print though.

13 juni 2014.


Aiai, ik weet niet wat er in mij omging toen ik deze foto op Instagram te plaatsen. Mijn haar wil hier duidelijk niet meewerken!


En wat heb jij de laatste tijd allemaal uitgespookt?

Share:

2 reacties

  1. toffe foto's! ik heb vooral gestudeerd, zit sinds gisteren eindelijk aan de helft van mn examens! verder online de RT brushes gekocht die ik al zo lang wilde en een beetje gespeelt met mn sleek oh so special palette :) maak er een leuk weekend van!

    BeantwoordenVerwijderen