Instagram Diary #11!

De maand juni is weer een keertje voorbij. Heel veel speciaals is er niet gebeurd, dankjewel examens, maar toch ga ik nog een keertje enkele foto's met jullie delen. Daar gaan we!Ik probeerde voor het eerst mijn Sleek True Colour lipstick in de kleur "Loved up" uit, is hij niet prachtig? Hier vind je een full review! Mijn camera op mijn telefoon lijkt mijn hoofd wel uit te rekken, haha!


Nom nom nom! 1 van de specialiteiten van ons mama: gebakken vlaaien! Een receptje iemand?


Ik ben normaal niet zo'n voetbalmens, maar voor het WK maak ik toch graag een uitzondering! Ik heb mijn make-up natuurlijk wat in de Belgische kleuren gedaan: gele oogschaduw in de arcadeboog (zie je hier niet zo goed), zwarte eyeliner en rode lippen! Come on Red Devils!


Gezond beginnen eten: stap 1. Platte kaas met yummy fruit!


Wanneer jullie dit lezen, ben ik net bezig met mijn allerlaatste examen. Aan de mensen die hun punten al weten en geslaagd zijn: dikke proficiat. Valt het een beetje tegen? Maak er toch nog het beste van! 

Zo, kort maar krachtig!

Wat heb jij de laatste tijd zoal uitgespookt?

Share:

3 reacties

 1. Ooh die vlaai ziet er heerlijk uit! Receptje is altijd welkom :)
  Welke lippenstift heb je op voor je Red Devils Look? Staat je heel goed!
  Heel veel succes met je laatste examen! Go, Fien!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanwaar is die lipstick voor je Red Devils Look ?
  Ben al lang op zoek naar zo'n mooie donkerrode lipstick

  BeantwoordenVerwijderen