Mijn favoriete items uit de "New Arrivals" van Forever 21.

Als er 1 kledingzaak "vroeger" tot onze verbeelding sprak, dan was het wel Forever 21. We hoorden er de Amerikaanse Youtubers ronduit over babbelen en in elke lookbook kwamen de leukste kledingstukken en accessoires voor. Vandaag toon ik jullie mijn favoriete items uit de "New Arrivals" sectie van Forever 21! Kijken jullie even mee?Floral Print Kimono Top.

Ik ben sowieso een grote fan van kimono's. Toen ik dit kledingstuk zag staan moest ik het in dit artikel verwerken. Het ziet er een heel comfortabel bloesje uit dat goed staat met shorts, een doodgewone jeans of zelfs een rokje!


Tribal Print Drawstring Pants.


Ik ben een grote fan van de losse broeken. Ze zitten gewoon supermakkelijk. Het voelt als een pyjama, maar het ziet er toch maatschappelijk aanvaardbaar uit.  Ook deze broek ziet er zooo leuk uit! Vooral het patroontje is helemaal mijn smaak!


Tribal-Inspired Slip-Ons.

Waar zitten de espadrille fans hier? *Raises hand.* Deze zitten heel comfortabel, maar kunnen er al snel een beetje mee uitzien. Deze van Forever 21 hebben een leuk tribaal printje en zullen zelfs cute staan met je favoriete jeansbroek of leggings!Embellished Boho headband set.

Met een mooie, vrolijke haarband kan je de bal nooit misslaan. Deze set bevat 3 hele simpele, maar hele mooie haarbandjes. Een leuk kapsel: draai elk deeltje van je haar en een lusje en steek die lus over je haarband (ik maak hier misschien nog wel eens een tutorial van!). Zo heb je een supermooie boho haarstijl die al je haar uit je gezicht haalt!Sweet Rose Cosmetic Brush set.

Beauty? Check. Kwasten? Check. Schattig? Check. Is dit kwastensetje niet om op te eten? Ik zag al enkele reviews over de kwastensetjes van Forever21 en eerlijk gezegd zou ik deze maar al te graag uitproberen! P.S. ze hebben hier ook een haarborstel van met hetzelfde patroontje (haaaallelujaaah!).
Wat is jouw favoriete item?

Share:

1 reacties

  1. de make-up borstels zien er prachtig uit met dat motiefje! ik ben verliefd op de peter pan bloes en de tanktop met print van the doors + die van the ramones! (en die t-shirt van de kleine zeemeermin, waarom ook niet ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen