Mijn all-time favoriete lipsticks.

Oeeeh, I love me some lipsticks. Het zijn mijn favoriete producten om aan te brengen, om uit te testen en om over te schrijven. Vandaag is het tijd om mijn all-time favourite lipsticks aan jullie voor te stellen. Ik koos er eentje uit elke kleurenfamilie: nude, roos, rood en peachy. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Mijn favoriete nude lipstick kan je jammer genoeg niet bepaald budget noemen, toch heb ik nog geen betere nude lipstick dan deze gevonden: de Dior Addict Extreme lipstick in de kleur Incognito. Het is de perfecte nude kleur voor mij: nude, maar iets donkerder en een iets bruinere ondertoon. Deze geeft mijn look een mooi afgewerkte, classy look. Bovendien is dit een heel voedende lipstick en geeft hij een hele mooie hoeveelheid pigment af.


Mijn favoriete rode lipstick mag geen verrassing zijn als je mij al een tijdje volgt: de Rimmel Kate Moss lipstick in 107. Ik ontdekte deze kleur via Zoella (Youtube) en na deze kleur IRL te zien, moest ik hem gewoon hebben. Hij is donkerder dan je doorsnee rode lipstick, maar net daardoor past hij iets beter bij mijn huidskleur. Hij is volledig mat, maar droogt je lippen totaal niet uit. I love it!


Mijn favoriete roze lipstick is een recente ontdekking, maar hij is snel bovenaan het lijstje der favorieten gekomen: de Sleek True Colour lipstick in de kleur Loved Up. Dit is dé perfecte fuchsia lipstick. Geen woorden voor. You need it. Hier vind je een volledig review.


Mijn favoriete peachy kleur is ook een vaste waarde geworden ondertussen: de Essence Longlasting Lipstick in de kleur Love Me. Dit is een perfecte everyday lipstick die een mooie pigmentatie heeft, aangenaam aanvoelt op de lippen en lang genoeg blijft zitten.Swatches:Van links naar rechts:
Dior Addict Extreme lipstick - Incognito
Essence Longlasting Lipstick - Love me
Sleek True Colour lipstick - Loved up
Rimmel Kate Moss lipstick 107Wat is jouw all-time favoriete lipstick?

Share:

5 reacties

 1. Prachtige kleuren heb je uit gekozen zelf ben ik ook gek op lipstick x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap wel dat je ze mooi vind, ik ben ook helemaal weg van lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er allemaal super mooi uit! Mijn favoriet is een matte lipstick van Lancôme! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie lipsticks allemaal :) x

  BeantwoordenVerwijderen