New in: Victoria's Secret, Remington, Andrelon & L'Oréal!

Woop, ik bestelde onlangs enkele productjes bij bol.com en natuurlijk wou ik jullie die niet onthouden! Het zijn enkele hele leuke spulletjes en je kan duidelijk zien dat ik zin heb in een zomercoupe. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Victoria's Secret is nu ook te verkrijgen bij bol.com. Jammer genoeg hebben ze op dit moment maar een 3-tal body fragrances en bodylotions in hun assortiment, dus ik  hoop dat dat nog wat gaat uitbreiden! Ik kocht het geurtje "Pure Seduction", een hele lekkere fruitige geur!Vervolgens kocht ik een product waar ik al zooooo immens lang naar aan het kijken was: de Remington Pearl Wand. Als je het aan andere eigenaars vraagt, de crème de la crème onder de krultangen. Natuurlijk doe ik voor jullie een First Impressions video waar ik laat zien wat ik ervan vind!


Ik zag de laatste tijd heel wat beautybloggers schrijven over het Andrelon volumepoeder. Ik heb van mezelf heel stijl en plat haar, dus dit is misschien wel de redding voor mij. Ook wanneer ik krullen maak, zal wat extra volume bij de kruin heel erg mooi staan.


Als laatste kocht ik ook nog de heat protector van L'Oréal. Deze is speciaal voor wanneer je krullen maakt, al zie ik niet in welk verschil er is met een normale heat protector. Jezus, wat was deze duur zeg... Maar het was de eerste die ik tegen kwam en aangezien zoveel mensen positief zijn over de Elnett producten, kocht ik hem toch.Over alle producten komt er binnenkort een review online, en ik zal de krultang ook "demonstreren" in een filmpje.

Wat is jouw favoriete product uit dit lijstje?

Share:

9 reacties

 1. Benieuwd naar de Remington!

  www.iamafashioneer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De victoria Secret producten kan je ook vinden bij John Beerens. Daar hebben ze heel erg veel geuren. Ben heel erg benieuwd naar de Remington Pearl Wand.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt benieuwd naar de Pearl wand!

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ook benieuwd naar de krultang!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een supergoede tip! Ben meteen op Bol.com gaan kijken!

  http://www.styledbyromy.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kan niet wachten tot de remington review!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha, de Remington toch gekocht!!! Je zal het je niet beklagen! Ik blijf mijn krullen zo'n 3 à 4 dagen behouden!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Pearl Wand heb ik ook en ik vind hem echt fantastisch, al moet ik hem toch eens meer gaan gebruiken. Naar de producten van Andrelon ben ik eigenlijk wel benieuwd, ik wist helemaal niet dat je die via Bol kon kopen.

  BeantwoordenVerwijderen