Review: TBS Peppermint Cooling Foot Mist!

Vandaag komt er een product aan bod wat ik nooit eerder heb opgemerkt: een cooling foot mist van The Body Shop. Laatst kwam ik hem ineens tegen en dacht: "Hé, da's nog eens iets leuks." Gevolg: ik schrijf vandaag voor jullie neer wat ik van dit product vind!


Iedereen kent het probleem, maar niet iedereen wil het toegeven: je hebt een hele dag met ballerina's rondgelopen en het is een warme dag geweest. Het resultaat hoef ik je niet uit te leggen. Nu is deze spray er speciaal voor gemaakt om daar iets aan te doen!

Deze Cooling Foot Mist kan rechtstreeks op je voet gesprayd worden. De minty geur komt direct vrij en het is net die frisse geur die hem zo fijn maakt! Alle nare geurtjes zijn onmiddellijk weg. Ook heb ik de indruk dat hij mijn voeten nadien een stuk minder doet "zweten", ze blijven dus een langere tijd droog. 

Je kan dit product uiteindelijk een beetje vergelijken met een deodorant, maar dan voor je voeten: hij houdt je huid fris en fruitig!
Deze spray komt natuurlijk met een handig spuitje. Door zijn compacte formaat, is dit ook een ideaal product om mee te nemen, bijvoorbeeld in je beach bag. Vooral aan zee kunnen je voeten wel een verfrissing gebruiken. Je kan je voeten wel afspoelen aan zo'n kraantje, maar daarmee is de muffe geur toch niet weg. Deze mee in je beach bag en je bent er helemaal klaar voor!


Ik ben dus enthousiast over dit product. Ook als je geen last hebt van zweetvoeten, is dit een aangenaam, verfrissend product om onderhands eens op te spuiten, zo heb ik hem ook gebruikt. Ik zou hem ook geen tig-keren gebruiken per dag, gewoon om die gevoelige huid niet te overladen!

Deze Peppermint Cooling Foot Mist is verkrijgbaar bij The Body Shop en bevat 100 ml.

Share:

5 reacties

 1. Ik wist niet dat zoiets bestond! Lijkt me een heel fijn product, van ballerina's zweten mijn voeten nog wel eens dus dit zou de ideale oplossing zijn! Ook heel leuk als opfrissing denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha dit heb ik nog nooit gezien eigenlijk, maar ja het is wel zo
  de voetjes moeten ook fris blijven

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk product! Volgens mij heb ik hem jaren geleden ook is gehad..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo fijn! <3 Ik heb de lotion, zo fijn na een zware dag werken. (Of winkelen haha.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier had ik ook nog nooit over gehoord! Nu wil ik het ook hebben want inderdaad, die ballerina's! :D
  Dainty Ribbons - Beauty Blog

  BeantwoordenVerwijderen