New in: Too Faced Summer Eyes oogschaduwpallet (fake).

Onlangs won ik dit supermooi palletje van Too Faced bij Dresses and Daisies. Ik win normaal nooit iets, maar was natuurlijk heel blij toen ik hoorde dat dit kleurrijke, lucious palletje mijn kant uitkwam. Het is een namaak, maar misschien is deze wel doenbaar van kwaliteit? Binnenkort kan je een full review lezen, vandaag geef ik jullie een sneak peek!
Dit doosje bevat hele zomerse kleurtjes, vandaar natuurlijk de naam Summer Eyes. De verpakking spreekt tot de verbeelding met een mooi bloemenpatroontje en vrolijke kleurtjes.De kleurtjes vind ik eigenlijk verrassend mooi! Er zijn steeds 3 reeksen, waarmee je standaard 3 verschillende looks kan maken. Natuurlijk kan je ook mixen en matchen naar eigen lust!

Ik heb de kleurtjes al eens snel geswatcht, en de pigmentatie is zeker en vast niet verkeerd! Sommige kleurtjes waren een beetje poederig, maar wanneer je de kwast wat aftikt, zou dit niet zo'n groot probleem mogen vormen.

Ik ben alvast heel benieuwd naar dit palletje en kan niet wachten om er enkele zomerse looks mee te maken!

Tot morgen lieverds!

Share:

3 reacties

  1. Echt mooie kleurtjes! Alleen het blauw zou ik waarschijnlijk niet gebruiken, maar dat is natuurlijk maar 1 kleurtjes, dus daarvoor zou ik het niet laten! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een mooie verpakking, ben super nieuwsgierig naar de swatches!

    BeantwoordenVerwijderen