Spotted & shopped: Kruidvat goodies!

Na de examens had ik toch wel een klein tripje naar Kruidvat verdiend. Heel veel speciaal was er niet te vinden, maar enkele merken hebben toch weer een aantal nieuwe producten gelanceerd die ik wil uitproberen. Kijken jullie even mee?

Eén van mijn allereerste filmpjes was een demo van de Nivea clear up zuiverende strips. Ik raad je niet aan om dat filmpje te gaan bekijken want 1) de kwaliteit is niet dat en 2) de uitleg...tja. Doe ik het nog eens over met deze Formule 10.0.6 Down To The Pore Strips? En dan nu voor goed ;).


Ook geen nieuw product, maar wel de eerste keer dat mijn oog erop viel: de Essence nail art tattoo pen. Ik heb al iets gelijkaardige van Barry M en wou eens testen over deze rakker beter of slechter is dan de Barry M variant. Let the battle begin!
Maybelline lanceerde enkele nieuwe producten.

Als eerste hebben we de Terre Indienne poeders. Deze bevatten elk een blush en een bronzer. Heel handig om mee te nemen op reis aangezien je 2 producten ineen hebt (doe ik eens een What's in my travel make-up bag?). De roze heeft een koele ondertoon en wordt vergezeld van een iets donkerdere bronzer met shimmers, de peachy kleur heeft een warme ondertoon en wordt vergezeld van een lichtere bronzer. Heel benieuwd naar deze producten!Ook heeft Maybelline een nieuwe collectie gelanceerd binnen de Colorshow nagellak lijn: de Bleached Neons. Op nagelgebied ben ik er als de kippen bij en als de naam dan ook nog eens het woord neon bevat, dan, tjaa... moet ik ze hebben zeker? Ik nam alle 4 de kleurtjes mee, dan kan ik binnenkort een mooi, volledig review schrijven!


Naar welk product zijn jullie het meest benieuwd?

Share:

5 reacties

  1. Hele leuke aankoopjes, ik vind alles wel interessant hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, die pore strips irriteerden mijn huid echt, ik hoop dat dit niet het geval bij jou is! Ik ben super nieuwsgierig naar die nieuwe bronzers, ik heb ze nog in mijn handen gehad, maar ik vond de verpakking zo erg tegenvallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb die Terre Indienne poeders ook al zien liggen bij Kruidvat. Ze leken mij zo mooi. Ik ben heel benieuwd hoe deze je zullen bevallen.

    BeantwoordenVerwijderen