De jumbo lipsticks: mijn favorieten!

Het laatste jaar werden we echt gebombardeerd met nieuwe formules en nieuwe verpakkingen lipsticks. Clinique bracht, ondertussen al eventjes geleden, hun Chubby Sticks uit, en andere cosmeticabedrijven speelden graag in op het grote succes. Ondertussen heeft vrijwel elk merk zijn variant en vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien! Benieuwd? Lees dan snel even verder!Uiterst links hebben we 1 van de meest budgetproof versies: de Catrice Pure Shine Colour Lipbalm. Mijn favoriet heet Don't Think just Pink, een hele mooie medium roze kleur. Deze past werkelijk bij elke look, is lekker voedend en heeft je lippen een mooi glansje.De tweede en de vierde die je ziet komen uit de Color Boost lipstick lijn van Bourjois. Deze zijn veruit mijn favoriete jumbo lipsticks. Deze bevatten heel veel pigment, brengen aan als boter en voelen heel aangenaam aan op de lippen. De kleurenselectie is ook heel mooi. Ze hebben 4 kleurtjes in hun vast assortiment zitten en bij nieuwe collecties zit er ook af en toe eentje bij. Mijn favorieten zijn Orange Punch, een prachtige oranje kleur, en Fuchsia Libre, een knalroze kleur!


In het midden vind je de Rimmer Lasting Finish Colour Crush lipsticks. Ze neigen heel erg naar de Color Boost lipsticks van Bourjois, maar zijn net een tikkeltje droger (niet negatief bedoeld, die van Bourjois zijn gewoon énorm voedend). In dit assortiment hebben ze ook een hele fijne kleurkeuze, en mijn favoriet is Give me a cuddle, een lieve peachy-roze kleur. 

Als laatste hebben we de MUA Power Pout lipstick in de kleur Irreplaceable, een mooie rood-roze kleur. Ook deze voelen heel aangenaam op de lippen, maar presteren waarschijnlijk het minst op het gebied van pigmentatie. Ook zijn er maar 3 kleurtje verkrijgbaar en dat vind ik wel een minpuntje. 

Ik ben echt een grote fan van deze lipproducten. Ze zijn zooo handig in gebruik, en vooral: je moet ze niet slijpen én hun vorm blijft min of meer behouden. De ene ziet er al wat meer gehavend uit dan de andere, de warmte heeft er blijkbaar geen deugd aan gedaan ;).

Jammer genoeg kon ik door tijdsgebrek geen full face foto's maken, maar eens de examens gedaan zijn ben ik er weer helemaal terug!

Welke is jouw favoriet?Share:

4 reacties

 1. ik ben ook gek op die van catrice! ik heb een berry/framboos achtig kleurtje (de naam ontglipt me eventjes)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe kleurtjes, ik heb nog geen één chubby stick ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb deze eigenlijk nog nooit gebruikt
  en ik ben ook eigenlijk wel benieuwd hoe ze allemaal staan op de lippen

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die van MUA, daar ben ik echt zeer tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen