Review + Swatches: Maybelline Colorshow Bleached Neons collectie

Jep, het is weer tijd om enkele prachtige nagellakjes te swatchen! Maybelline kwam uit met een nieuwe collectie: de Colorshow Bleached Neons. Dit zijn dus neon kleurtjes, maar een beetje subtieler. Benieuwd hoe ze eruit zien op de nagels? Lees dan zeker even verder!


In totaal bestaat deze collectie uit 4 lakjes. Ik heb ze allemaal meegenomen omdat een keuze maken niet aan de orde was en het voor jullie ook leuk is om alle kleurtjes te zien. Van links naar rechts zie je : Sun flare (241), Coral heat (242), Tropink (243) en Chic chartreuse (244). Alle lakjes hebben hele mooie namen gekregen, die ook aansluiten bij het "neon" thema. De kwastjes hebben een heel aangename grootte, waardoor je nagel in een mum van tijd gelakt is. Ook drogen deze lakjes heel snel, dus de kans op een foutje is ook minder klein. Like!


SwatchesBoven: Sun flare 1 laagje
Onder: Sun flare 2 laagjes
Boven: Coral heat 1 laagje
Onder: Coral heat 2 laagjes

Boven: Tropink 1 laagje
Onder: Tropink 2 laagjes
Boven: Chic chartreuse 1 laagje
Onder: Chic chartreuse 2 laagjesDeze lakjes dekken echt heel erg goed. Sommige laagjes zijn al oké met 1 laagje, al zie je de nagel er dan nog een beetje door. Met 2 laagjes zijn deze lakjes echt volledig dekkend en hebben ze een prachtige glans! Mijn favoriet van de 4 is waarschijnlijk Coral heat, maar ze zijn alle 4 echt prachtig. 


Ik zou deze lakjes dus zeker aanraden. Ze kosten +- €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat is jullie favoriete lakje?

Share:

3 reacties