Beauty & fashion favorieten mei!

Ik weet het, ik had eigenlijk al een artikel gemaakt met al m'n favorieten, maar kwam er toch achter dat ik enkele leuke producten vergeten was. Daarom heb ik vandaag voor jullie een filmpje waarin ik mijn favoriete beauty - en fashion items van de afgelopen maand nog een keertje laat zien! Benieuwd? Klik dan even op de video!Vond je het een leuke video, vergeet dan zeker niet om hem een duimpje omhoog te geven en te abonneren, het is helemaal gratis!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende!

Share:

3 reacties

  1. Leuk dat je dit deelt met je volgers :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke video! Ben zelf benieuwd naar die sorbets, heb daar al super veel goeds over gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie favorieten! Nu moet ik die lipglossjes van Essence toch ook wel gaan aanschaffen hoor. Je enthousiasme is aanstekelijk ;) x

    BeantwoordenVerwijderen