Tip: Victoria's Secret bij bol.com!

We kennen allemaal het fantastische merk Victoria's Secret. Ze verleiden ons met prachtige commercials en elk jaar mogen we genieten van een nieuwe show. Maar...bij ons zijn hun producten héél moeilijk verkrijgbaar. Als je geluk hebt, vind je een filiaal achter de douane maar that's it. Vandaag heb ik een leuke tip voor jullie!


Ik stopte deze week verschillende dingen in mijn winkelmandje op bol.com, tot ik ineens Victoria's Secret producten tegenkwam. Ik dacht: "Hè, hoe dan?". Ik wist dat je enkele producten kon bestellen op de John Beerens webshop, maar op bol.com?!

Ja hoor, ik moest natuurlijk een productje in mijn winkelwagentje leggen: de Pure Seduction Body Mist. Binnenkort schrijf ik er een heel review over, dus ik ga er nu niet te veel over vertellen.
Het aanbod is jammer genoeg niet gigantisch groot, maar de bekendste bodysplashes en body lotions zijn toch wel verkrijgbaar.

Hoe vet zou het zijn om bijvoorbeeld in Gent een Victoria's Secret te hebben? Voor Amerikanen lijkt het allemaal zo vanzelfsprekend, 3 MAC Stores om de hoek, een Victoria Secret in de volgende straat, Bath & Body Works,... Hmm, Amerika moet een heerlijke plek zijn.

Ik wou jullie dus even laten weten dat voor de geïnteresseerden, Victoria's Secret dus nu ook (met een klein assortiment) beschikbaar is op bol.com!

Heb jij ooit al iets van Victoria's Secret geprobeerd?

Share:

3 reacties

 1. Dankje voor de tip! Het lijkt mij alleen erg moeilijk om online de juiste geur te kiezen. Na de examens ga ik naar Valencia en dan kan ik op Brussels Airport eindelijk eens de Victoria's Secret winkel bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit iets van Victoria's Secret geprobeerd, maar ik heb er al zoveel leuke dingen over gehoord! Toch maar eens kijken op bol.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Wat een leuke tip. Ik had er zelf nog niet van gehoord :)

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen