Review: Victoria's Secret Pure Seduction Body Mist!

Oh ja, het is zover, ik heb eindelijk een product van Victoria's Secret kunnen uitproberen! Op beauty vlak staan ze toch wel bekend om hun body mists. Ik heb de Pure Seduction geur uitgeprobeerd. Benieuwd wat ik van dit luchtje vind? Lees dan snel even verder!


De verpakking ziet er typisch Victoria's Secret uit: sleek & elegant. De vorm straalt iets heel sierlijk uit en dat vind ik wel heel mooi. Het uiterlijk van een body mist moet tenslotte toch ook wat zijn. Verder is de flacon bedrukt met sierlijke letters.


Dit zou een bloemige geur moeten zijn met een hint van freesia. Ik vond hem net iets zoeter en fruitiger dan hij beschreven stond. Hij ruikt nog steeds lekker fris, maar ook licht zoet tegelijk. Het is wel volledig mijn smaak, dus ik ben zeker te spreken over de keuze die ik gemaakt heb!
Wat me wel is opgevallen, is dat de geur niet zo heel lang blijft hangen. Na een tweetal uurtjes is de grootste hoeveelheid geur al vervlogen. Die periode mocht van mij toch ietsjes langer zijn, aangezien dit product niet zo enorm goedkoop is.


De sprayflacon spuit heel zachtjes zodat de body mist zich goed kan verdelen. Dat vind ik wel handig, want een body mist wil je niet op 1 specifieke plaats alleen spuiten. Het enige nadeel vind ik dat het zo'n grote flacon is, dus je kan hem niet zo makkelijk meenemen. Een kleiner formaat was een stuk handiger geweest.
Wel krijg je bij deze grote vriend 200 ml, dus daar kan je ongetwijfeld even mee verder.


Ik ben dus wel heel blij dat ik dit product heb aangeschaft; hij heeft een hele lekkere geur en ziet er mooi uit. De verpakking en de periode dat hij blijft hangen konden wat mijn betreft wel ietsjes beter.

Deze body mist is zowel te koop bij bol.com als bij de John Beerens Webshop. Ik bestelde hem bij bol.com voor €12,00.

Heb jij ooit al iets van Victoria's Secret uitgeprobeerd?

Share:

2 reacties

  1. Ik heb er nog helemaal niks van, misschien inderdaad eens proberen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo! Ik ben hier voor het eerst via bloggerscafé :) Ik heb zoo veel spijt dat ik niet in de tax free VS shopte! Ik wist niet dat je het bij bol kon krijgen dus ik neem een kijkje, arghh niet goed voor mijn portemonnee ;)

    BeantwoordenVerwijderen