Favoriete beautyproducten: mei 2014!

Normaal doe ik elke maand een favorieten filmpje. Nu gaat dat deze maand in artikelvorm aan jullie gepresenteerd worden, omdat ik niet zo gigantisch veel favorieten heb. Het leek me daarom handiger om ze hier even allemaal op te sommen en aan jullie voor te stellen. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Als eerste heb ik een product waarvan ik nooit had verwacht dat hij in dit artikel zou terechtkomen: The Master Perfumer "Cherry Bloom" eau de toilette. Dit zijn zowat de eigen-merk parfums van Kruidvat. Ik heb er reeds een volledig review over geschreven, dus klik even hier om daar naartoe te gaan. Deze ruikt zo heerlijk fris en fruitig! Door zijn formaat is hij ook ideaal om mee te nemen in je handtas en je tussendoor wat op te frissen, heerlijk.


Naast de parfum zie je een lipglossje liggen. Dit is de Essence XXXL Longlasting Lipgloss in de kleur "Very Berry". Dit is een heel mooi lichtroos kleurtje zonder shimmers. Ik draag deze meer dan ik had verwacht omdat hij bij zoveel looks gaat, echt een aanrader! Ook is de textuur heel aangenaam en totaal niet plakkerig, een eigenschap waar veel mensen toch over struikelen.


Vervolgens heb ik deze prachtige blush van Essence. Deze komt uit de Viva Brasil collectie en is dus maar voor een beperkte periode te koop. Hij heet I <3 Brasil, en is een felle, matte roze kleur. Ik ben normaal niet zo te vinden voor deze kleurtjes, maar om de 1 of andere reden werkt deze wel. Hij staat heel mooi bij een voor de rest neutraal opgemaakt gezicht.Een herontdekt product uit mijn stash: de MAC Omega oogschaduw. Ik kon de laatste tijd maar niet uitvogelen wat ik nou precies mooi vond bij mijn wenkbrauwen. Te donker leek raar, te licht was geen zicht, sterk aangezet was te fake,... Dit is dé oplossing voor mij. De oogschaduw heeft bijna de exacte kleur van mijn wenkbrauwen, a perfect match. Ik breng dit aan met een klein schuin afgesneden kwastje.


Als laatste heb ik een keertje een mascara, dat komt ook niet gauw voor: dit is de Rimmel Scandaleyes Rockin' Curves mascara. Hij heeft een heel grappig borsteltje, maar werkt wel heel goed. Hij geeft veel volume, zonder de lengte uit het oog te verliezen. Heel fijne mascara dit!
En wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand? Laat ze even achter in de reacties!

Share:

4 reacties

  1. Mooie favorieten! Ik ben verbaasd over de nieuwe blush van Essence deze heb ik nog niet eerder gezien maar wat een prachtige kleur x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het glosje is blijkbaar écht een favoriet ;) maar terecht het staat jiu prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie favorieten! Vooral de lipgloss en het parfum.

    BeantwoordenVerwijderen