New in: juwelen Luxedy.com.

Onlangs mocht ik kennismaken met de prachtige collectie juwelen en accessoires van luxedy.com. Deze webshop verkoopt een enorm gamma aan oorbellen, armbanden, kettingen, sjaaltjes,...noem maar op! Vandaag toon ik jullie een greep uit de collectie. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Orange Elipse Oorbellen

Ik ben gek op oranje en peach in de zomer, en zie dat ook graag terugkomen in mijn juwelen. Er is dus geen paar oorbellen meer geschikt voor mijn behoefte dan deze Orange Elipse oorbellen. De afmeting is 3x2 en ze zijn afgewerkt met een prachtig gouden randje. In het licht geven deze oorbellen een mooie schittering en ze maken je look helemaal af. 

Camps & Camps Oorbellen Square Vintage Rose

Vervolgens wou ik ook een neutraal paar oorbellen dat je met elke outfit en make-uplook kan combineren. Ik kwam uit bij deze oorbellen met rosegold hardware en een lichtroos steentje. Zijn ze niet prachtig!


(sorry voor de roodheid, dit komt door het in- en uitnemen van de oorbellen. Enkele ogenblikken later trekt de roodheid weg ;) ).

Camps & Camps Rosé Square Ring Vintage Rose

Omdat ik de oorbellen zo mooi vond, besloot ik de ring ook te nemen. Deze heeft hetzelfde steentje en dezelfde kleur hardware. Ze passen heel mooi wanneer je ze samen draagt, maar je kan ze ook gerust combineren met andere sieraden. 
Deze ringen zijn verstelbaar, dus ze passen zelfs rond mijn énorm smalle vingers!

Gold infinity ketting

Als laatste zat er nog iets simpel tussen: een gouden kettinkje met een infinity teken aan. Dit is mooi subtiel en een goede afwisseling met al die statement kettingen! Deze kan je makkelijk dragen bij een drukke top. 


Zo, dat waren alle leuke juwelen! Mijn favoriete item zijn waarschijnlijk de Orange Elipse oorbellen.

Wat vind jij het leukste item? 

Disclaimer:
- alle foto's werden door mezelf genomen.
- deze items werden me opgestuurd door luxedy.com.


Share:

7 reacties

 1. Leuke webshop! de orange elipse oorbellen vind ik ook de leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super bedankt voor de leuke review!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke sieraden!
  Die eerste paar oorbellen zijn prachtig

  liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie sieraden. Vooral het eerste paar oorbellen staan je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die vintage roze oorbellen vind ik echt prachtig!

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen