Woops... themakeupspot.nl bestelling!

Ik kon het shoppen weer niet laten, het kon zo de titel zijn van een fabeltje. Maar IRL is het wel zo, ik kon weer eens niet weerstaan aan leuke producten met leuke prijsjes. Vandaag toon ik jullie welke producten jullie hier binnenkort allemaal op de blog mogen verwachten! Kijken jullie even mee?Realtechniques.

Ik kreeg onlangs de vraag of ik een keertje de Expert Face Brush wou laten zien. Ik had deze nog niet maar hij stond al een hele tijd op de wishlist, ideale timing om hem te bestellen dus! Daarnaast bestelde ik ook de Miracle Complexion Sponge. Dit is een gelijkaardig product aan de famous Beautyblender, en voor een vierde van de prijs wou ik hem ook wel eens testen.


Sleek.

Eén van mijn meest favoriete merken ooit: Sleek. Ik had al zover gehoord over hun blushes en heb er ondertussen ook 2 in mijn bezit. Naar deze Blush By 3 in de kleur Californ.I.A. ben ik dan ook heel benieuwd! 
Ik schreef al een positief review over 2 lipsticks van dit merk, en omdat ik er zo enthousiast over was is er nog eentje onderweg : Loved up!Barry M.

Een vrij onbekend merk voor mij, tijd om daar verandering in te brengen! Ik bestelde 3 van de Gelly effect nagellakjes, omdat iédereen daar enthousiast over blijk te zijn. Ze zijn helemaal niet duur en voor een review vind ik een aantal van 3 wel leuk: Key Lime, Mango & Satsuma.Dit merk bracht deze week nog de nieuwe Loud Mouth out, gelijkaardig aan de Sleek Pout Paints en de OCC lip tars! In dit gamma zitten leuke kleurtjes, dus ook van dit product zijn er 2 onderweg: Gossip en Screamer.
Als laatste zag ik dat Barry M ook hele leuke kleurtjes gel eyeliner had: ik kocht een felblauwe en een turquoise kleur: Bright Blue & Turquoise. Hier ben ik zo benieuwd naar!MeMeMe.


Nog een totaal onbekend merk voor mij, maar dit leuke product stond in de sale: de Shimmer Stack in  Pink. Hij doet mij een beetje denken aan de Bobbi Brown shimmer bricks, dus misschien zijn deze een goedkope dupe. Ze hadden hier ook nog een énorm mooie bronzy versie van, maar ik wil eerst eventjes kijken of deze mij bevalt. Zoeva.

Deze pigmenten waren me al een tijdje opgevallen, maar nu spotte ik 2 kleuren die er wel héél erg mooi uitzagen. Na enkele swatches op te zoeken stond het besluit vast: Oxidized Earth & Terra di Siena komen mijn richting uit!
Zo, ben ik even losgegaan! Ik vond van mezelf dat ik me wel even mocht verwennen in deze drukke periode, dus bij deze heb ik dat goed letterlijk genomen!

Ik plaatste deze bestelling bij themakeupspot.nl !
Bron foto's: themakeupspot.nl

Wat is jouw favoriete product uit het lijstje?

Share:

6 reacties

 1. Ben erg nieuwsgierig naar die Barry M "liptars"!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk dat je mijn voorstel om de RT brush te reviewen heb aangenomen! ik kon niet meer wachten en heb hem toevallig zelf gisteren besteld! (samrn met de blush brush, waarom ook niet ;-) ) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe aankoopjes, na je knie-debacle heb je wel een troostertje als dit verdiend vind ik!
  Ik heb beide producten van Real Techniques en kan ze zeker aanbevelen, ben benieuwd naar je review!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben ik benieuwd naar de Barry M lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Flink veel besteld, ik heb maar 3 items besteld en die kwamen vandaag binnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt mooie items besteld :D x

  BeantwoordenVerwijderen