How to: Cream blush aanbrengen!

Gisteren postte ik mijn review over de Sleek Blush By 3 in de kleur Californ.I.A. Ik kreeg toen de vraag of dat wel gemakkelijk zat en hoe dat nou juist werkt. Vandaag geef ik jullie enkele tips! Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Ik gebruik 2 methoden om blush aan te brengen: met mijn vingers of met een stipple brush!Het handige aan cream blushes is dus dat je ze in de eerste plaats met je vingers kan aanbrengen. Deze methode is ideaal wanneer je niet veel tijd hebt en je snel wat blush wil aanbrengen, of wanneer je op vakantie bent en niet al te veel kwasten wil meebrengen.
Het nadeel aan het aanbrengen van blush met je vingers is dat het soms wat moeilijker is om de kleur te blenden. De plaats waar je de blush het eerst aangebracht hebt, blijft het felste, de rest is dan wat lichter van kleur.
Een kwast, ja , die moet je natuurlijk uithalen om je cream blush mee aan te brengen, maar ik vind dat het een mooier resultaat geeft. Ik gebruik momenteel de elf Stipple Brush. Oorspronkelijk kocht ik deze om foundation mee aan te brengen, maar dat werkte helemaal niet omdat de haartjes te ver uit elkaar staan.

Wanneer ik deze kwast gebruik, stippel ik wat van het product op mijn kaak en blend het daarna uit. Hierdoor verkreeg je een mooi egaal effect, zonder strepen, zonder donkerdere vlekken.


Blogger maakt hier een rare foto van, maar we doeniet er toch maar mee: links heb ik het product aangebracht met een stipple kwast, rechts met mijn vingers. Het is vrij duidelijk dat het resultaat links veel mooier is.

Zo, ik hoop dat jullie wat aan deze tips gehad hebben!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!Share:

3 reacties

  1. Handig artikel, ik blijf er altijd maar een beetje mee klooien ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eigenlijk heb ik op dit moment geen cream blushes maar zoals je zegt, voor op vakantie en onderweg lijken ze me wel handig. Verder gebruik ik gewoon het liefst poederblushes in combinatie met mijn kwasten.

    BeantwoordenVerwijderen