Zomer Face Of The Day!

Het is een tijdje geleden, maar vandaag staat er weer een FOTD klaar! Ik laat jullie zien hoe ik mijn go-to make-up producten gebruik ik mijn dagelijkse look. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
In de zomer draag ik niet graag een foundation, dat voelt net iets te zwaar aan. In de plaats gebruik ik momenteel deze Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release SPF 15. Dit is een grijze crème met microdeeltjes. Wanneer je het product inwerkt, barsten deze microdeeltjes en past de huid zich aan aan jouw huidskleur. Je huid wordt dan lekker egaal, zonder dat het eruitziet alsof je iets ophebt.
Mijn concealer is de ouwe trouwe Maybelline Anti-Age The eraser eye.Mijn wenkbrauwen vul ik in met MAC Omega oogschaduw. Dit geeft bij mij nog altijd het meest natuurlijke effect en het gaat nog steeds vrij snel!

In de zomer draag ik weinig tot geen oogschaduw: het begint toch te creasen door de warmte en eerlijk, wanneer het te warm is kost het me te veel moeite om een hele ooglook te maken. Mijn beste vriend is dan ook de MAC Paint Pot in Rubenesque: een hele mooie peachy kleur met gouden shimmers. Deze blijft verrassend goed zitten en geeft toch net dat beetje kleur! Aan mijn bovenste en onderste wimperrand smudge ik wat bruin oogpotlood.De Essence Bronzer Highlighter is Sun Light is nog steeds mijn go-to bronzer! Het brengt zo makkelijk aan en je hebt niet veel product nodig. Voor de rest breng ik nog wat cream blush aan (hier gebruik ik er eentje uit het Sleek Californ.I.A pallet) en klaar is Kees!


Op mijn lippen doe ik waar ik die dag zin in heb: dat kan een nude kleurtje zijn, of een felroze, eender wat! Vandaag heb ik een nude lipgloss op uit de Essence Cookies & Cream collectie. Deze is jammer genoeg niet meer verkrijgbaar!

Wat zijn jouw favoriete everyday make-up producten? 

Share:

4 reacties

  1. een goede zonnebril en labello (rood, roze, of mijn huidige favoriet: perzik) zijn onmisbaar! je haar is prachtig hier, met de pearl wand gemaakt? Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look! Ik vind je haar ook erg mooi! Ik draag zelf vaak nog wat meer make-up dan jou in de zomer, maar het is inderdaad altijd een wedstrijdje dat het ook goed blijft zitten! Bij mij blijft oogschaduw gelukkig wel goed zitten met een primer eronder, alleen mijn BB Cream moet ik altijd wat meer in de gaten houden.

    BeantwoordenVerwijderen