How to: de perfecte nude lip.

Ik ben de laatste tijd een echte fan van een gesofisticeerde, nude lip. Begrijp mij niet verkeerd, still in love met mijn Sleek Loved Up, maar zo'n fuchsia kleur is nu niet echt een everyday lipstick. Vandaag toon ik jullie hoe je de "perfecte" nude lip maakt, met de nodige definitie!Alles begint natuurlijk bij een goede lipverzorging. Scrubben (maar niet te veel) en insmeren die handel! Ik gebruik nog steeds mijn Lush Bubblegum lipscrub en TBS Honeymania lipbalms.

Ik ga eerst mijn lipstick aanbrengen, en daarvoor gebruik ik, hoe kan het ook anders, de Dior Addict Extreme lipstick in de kleur Incognito. Hmmm, J'adore Dior. Deze lipstick glijdt over je lippen en doet ze er mooi en juicy uitzien.

Nee, ik breng mijn lipliner niet ervoor aan, maar erna. Ik gebruik hier een redelijk oude nude lipliner van Catrice (momenteel niet meer te verkrijgen), maar je kan natuurlijk eender welke nude lipliner gebruiken. Eens ik de lipstick heb aangebracht zie ik pas goed waar mijn liplijn zelf wat wegvalt. Ik ga zachtjes met de lipliner over mijn liplijn heen, maar niet te hard; zo kan ik de kleur van de lipliner nog wat blenden met de kleur van de lipstick.De vorige stap maakt al een heus verschil, maar ik ga nog een stapje verder. Ik neem wat concealer op de achterkant van mijn hand en gebruik mijn Real Techniques platte foundation kwast. Dit is eigenlijk het enige waarvoor ik deze kwast gebruik. Ik ga beetje per beetje rond mijn mond. Zo is de lijn nog wat strakker en springt je lipkleur er echt uit!

Eigenlijk kan je deze stappen doen voor elke lipkleur die je wilt, maar de nude versie vind ik toch echt heel mooi!

En dan is dit het resultaat!


Dit is wel echt zo'n dingetje dat andere mensen misschien minder snel zullen opmerken, dus ik kan het me goed voorstellen dat niet iedereen hier zoveel tijd wil insteken. Toch maakt het voor mij een verschil uit en vind ik het erg mooi staan!

Wat is jouw favoriete nude lipstick?

Share:

6 reacties

 1. staat je echt mooi! al verkies ik je knallende lippen nog altijd ;) wel een klein typefoutje: beetje bij beetje rond je mAnd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel!
  Bedankt voor de tips ;)

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat nude lipstick jou echt super goed staan! Erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel duidelijk, ik ben ook aan het oefenen, maar vind het nog lastig haha!

  BeantwoordenVerwijderen