Herontdekking: MAC Studio Fix poeder.

Zo af en toe trek ik eens een lade open en ontdek ik een product waarvan ik denk "Tien, vanwaar komt die ineens terug?". Dat had ik met deze MAC Studio Fix poeder ook. Ik kocht hem 2 jaar geleden en verbande hem naar het achterste plekje van mijn basis-lade. Benieuwd of ik hem nu wel kan appreciƫren? Lees dan snel even verder!

review MAC Studio Fix poeder

De zomer is er nu toch stilaan echt en dat wil ook zeggen dat mijn huidje net wat vetter is dan normaal. Mijn T-zone krijgt het iets harder te verduren en dus moeten we onze producten wat switchen. Normaal gebruik ik mijn MAC Mineralized Skinfinish Natural, maar nu ben ik overgeschakeld op mijn MAC Studio Fix poeder!

review MAC Studio Fix poeder

review MAC Studio Fix poeder

review MAC Studio Fix poeder


Het MAC Studio Fix poeder is over het algemeen erg geliefd. Je kan het volledig op zichzelf gebruiken, aangezien het een poeder foundation is, of je kan het gebruiken als een setting poeder om je foundation op zijn plaats te houden. Ik gebruik dit product op de laatste manier. Met een grote fluffy poederkwast poeder ik mijn T-zone af.

review MAC Studio Fix poeder

review MAC Studio Fix poeder


Ondanks dat dit eigenlijk een poeder foundation is, voelt hij niet zwaar aan op de huid. Het is dan ook geen foundation waar je echt een dikke laag van zal aanbrengen; indien je dat wel doet kan het poeder verzamelen rond je neus, op je voorhoofd en zal het er dik en cakey uitzien. Aanbrengen met mate is dus de boodschap!

review MAC Studio Fix poeder

Dit poeder komt met een spiegeltje en reist dus steevast overal mee naartoe. Ook zit er een klein sponsje onderaan in, niet mijn favoriete tool, maar on the go is het wel handig.

Ik heb dus echt totaal geen idee waarom ik dit product zo lang niet gebruikt heb, ik vind hem heel fijn!

Wat is jouw top tip om je make-up deze zomer up zijn plaats te houden?

Share:

3 reacties

  1. Ik gebruik deze poeder al zo lang, hij is echt heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt me wel een fijn poeder en inderdaad ideaal om mee te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het lijkt me een fijn product, ik gebruik gewoon lekker budget Essence!

    BeantwoordenVerwijderen