Review: Tony & Guy Casual Sea Salt Texturizing Spray.

De zomer komt er weer aan, we kunnen weer werken aan een beachy haarstijl. Vandaag heb ik voor jullie een sea salt spray klaarstaan van Tony & Guy, een fantastisch haarmerk. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!
In de zomer wordt je haar meestal wat meer belast door de hevige zon want ook je haar lijdt onder de UV-stralen. We willen ons haar dus mooi maken, zonder er hitte op te gebruiken. Ondertussen komen verschillende merken uit met volumepoeders, sea salt sprays, volumesprays, noem maar op! Dit product van Tony & Guy trok meteen mijn aandacht.Allereerst is de verpakking van dit merk altijd spot on. Het ziet er heel sleek uit en mooi verzorgd. In deze mooie, grote fles zit 200 ml, en geloof mij, daar doe je wel eventjes mee!
Dit is een heel handige sprayflacon waarmee je de hoeveelheid mooi kan doseren. Ik heb een gelijkaardig product van Lush liggen, maar die spuit te veel product ineens vind ik.
Deze sea salt spray heeft een vrij neutrale geur.
En hoe fijn werkt deze?! Vandaag had ik mijn haar een hele dag opgestoken, dus er zaten al een klein beetje golfjes in. Natuurlijk moesten ze nog wat op hun plaats gezet worden en verfijnd worden. Deze spray werkte daar zo goed voor! Ik verkreeg een perfect beachy kapsel dat er heel natuurlijk en zomers uitziet!
Ik zou deze zeker en vast aanraden. Waar je deze precies kan krijgen in een winkel weet ik niet, buiten het Kruidvat in Nederland, maar online kan je hem wel makkelijk vinden.

Wat is jouw favoriete haarproduct voor deze zomer?

Share:

3 reacties

 1. Idd wel een beachy effect
  mooi!

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beetje zoals de Beach spray van Wild Stylerz van L'oréal. Mooi, nu nog in bikini ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit!
  Ik volg je nu op bloglovin', hopelijk volg je me terug! :)

  BeantwoordenVerwijderen