Review: MeMeMe Shimmer Stack - Pink.

Iemand, hou me tegen want ik word blush-crazy! Ik heb denk ik meer dan 2 jaar gedaan met 3 blushes en je wilt zelfs niet weten hoe die stash is gegroeid. Nu is het er nog niet over, maar ik kan echt wel even verder met blush. Toch kon ik deze week in de sale deze MeMeMe Shimmer Stack in Pink niet laten liggen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!


review mememe shimmer stack pink

review mememe shimmer stack pink


Toen ik deze blush de eerste keer zag, moest ik direct denken aan de Bobbi Brown Shimmer Bricks. ergens hoopte ik dat dit een goede dupe zou zijn, en dat voor ongeveer 1/4 van de prijs. 

De verpakking ziet er heel leuk uit. De blush zit oorspronkelijk in een mooie sleeve. Wanneer je deze uitschuift, zie je de blush zelf. Het doosje is vrij groot en dus is er meer dan genoeg plaats voor ene mooie spiegel. Ik vind dat toch altijd mooi meegenomen!

Ook de blush zelf heeft een mooie verpakking die versiert is met mooie krulletjes en er toch net wat méér uitziet dan een gewoon, zwart doosje. 


review mememe shimmer stack pink

review mememe shimmer stack pink

review mememe shimmer stack pink

review mememe shimmer stack pink

Deze Shimmer Stack heeft 5 kleurtjes: een gelige higlighter, een peachy kleur, een brons kleur, een donkerde roze kleur en een felle roze kleur. 

review mememe shimmer stack pink

review mememe shimmer stack pink


review mememe shimmer stack pink

Het ziet er erg mooi uit, vind je niet? Maar,... werkt hij ook zo goed? Toen ik dit product opende had ik eigenlijk hele hoge verwachtingen. Jammer genoeg zijn 2 kleurtjes heel zwak gepigmenteerd, eentje medium en de highlighter en de felste roze kleur zijn goed gepigmenteerd. Bummer. De optie om deze kleurtjes elk apart te gebruiken is er dus niet.

Ik heb de kleurtjes allemaal samen genomen met mijn Real Techniques Contour kwast en bracht het zo aan op mijn wangen. Je verkrijgt dan een medium roze kleur met een mooie glans. 

look swatches mememe shimmer stack pink


Voor de 1 of andere reden ziet mijn arm er hier héél raar en bobbelig uit. Dit is in het echt echter niet zo... raar. 
Toch kan je zien dat er maar 2 à 3 kleurtjes "goed" gepigmenteerd zijn en dat de rest niet zo veel voorstelt. Op de site stond er ook een foto met swatches waar de kleurtjes wel mooi overkwamen. Ik weet nu niet of het enkel bij mijn doosje is, maar ik vind het toch een énorm groot verschil,...

Wat vind ik nu van dit product? Het is mooi, mooie verpakking, ziet er goed uit,..Wat meer pigmentatie had echter zeker op zijn plaats geweest.
Het is een mooie blush om aan mijn collectie toe te voegen, maar er zijn zeker betere blushes op de markt.

Deze blush bevat 8 gram en is nu in de sale voor €6,50 bij themakeupspot.nl .

Wat is jouw favoriete blush voor deze zomer?


Share:

5 reacties

 1. Leuke blush, doet me denken aan de shimmer bricks van Bobbi Brown :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie blush! Jammer van de pigmentatie maar de verpakking vind ik echt wel mooi ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit maar jammer van de pigmentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van de pigmentatie. Hij ziet er zo leuk uit! Mooie verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh je hebt hem al gereviewt dat had ik helemaal niet door deze is echt heel mooi x

  BeantwoordenVerwijderen