Wat staat er op mijn nachtkastje?

De afgelopen maanden en jaren zijn er heel wat van dit soort rubrieken verschenen: what's in my closet,... Vandaag toon ik jullie wat er op mijn nachtkastje staat! Benieuwd? Lees dan zeker even verder!
Een echte beauty-addict zijnde, bestaan deze producten voornamelijk uit beautyproducten.Wat ik steevast op mijn nachtkastje heb liggen, is handcrème. Ik heb immens droge handen, winter in, winter uit, dus voorzie ik ze 's avonds graag van een goede, dikke laag handcrème. Op dit moment gebruik ik enkele versies van L'Occitane, en deze zijn echt zalig!Ook moeten mijn lippen 's nachts kunnen genieten van een kleine behandeling. Op dit moment liggen er 2 lippenbalsems, maar die van NYC gaat het hele huis door met me mee. Het is de NYC Applicious lipbalsem in de kleur Pink Lady.
Wat ik nog liever 's avonds gebruik is mijn TBS Honeymania lipbalsem/butter. Deze zijn een stuk dikker dan een gewone lippenbalsem en vormen dus eigenlijk een beschermend, voedend laagje op je lippen. Bovendien ruikt deze ook nog eens heerlijk zoet! Eén nadeel: met lange nagels krijg je het product er niet zo makkelijk uit! ;)

Verder heb ik ook wat water staan. Je weet nooit wanneer je 's nachts dorst krijgt en aangezien ik niet zo'n fan ben van een donker huis, laat ik liever een flesje op mijn nachtkastje staan dan dat ik 's avonds naar beneden zou moeten.

Als laatste heb ik ook altijd mijn GSM naast mij liggen. De "stralen" zouden niet zo goed voor je zijn, maar hé, wat is er tegenwoordig wel nog goed voor je? 's Avonds check ik nog graag eens mijn social media, en eigenlijk is dat ook het eerste wat ik doe wanneer ik 's morgens weer wakker wordt.


Zo, dit was het alweer!

Wat ligt er op jouw nachtkastje? 

Share:

0 reacties