Favoriete Youtubers van het moment!

Jep, het is weer zover: ik lijst mijn favoriete Youtube kanalen van het moment op, zowel beauty als non-beauty! Ben je benieuwd welke kanalen ik de laatste tijd iets meer views heb geschonken dan ik eigenlijk zal mogen? Lees dan snel even verder!

1. Gabriella (Velvetghost)

Ik ontdekte deze Britse Youtuber enkele maanden geleden en ik hou zo énorm veel van haar video's. Ze heeft een heel eigen persoonlijkheid en onderscheidt zich goed van de grote hoop. Ze maakt zowel beautyvideo's als vlogs,... Echt een heel aangename meid!


2. Marcus Butler

Deze Britse boy heeft van vlogs zijn doel gemaakt en doet daarnaast ook random video's. Ik moet zeggen, het is niet alleen voor de video's dat de jonge vrouwen onder ons kijken hoor ;). Nee, hij doet het gewoon heel goed, de video's zijn mooi afgewerkt en geef toe, het is een mooie verschijning. 3. Becca Rose

Je kan wel zeggen dat ik een boontje heb voor de Britse Youtubers. Ik weet niet juist waarom, maar ik vind ze "gewoner" en minder fake dan sommige Amerikaanse Youtubers. Ook deze meid is zeker geen uitzondering. Ik ontdekte haar door een ander kanaal, Dailymix, en eens ik haar video's begon te kijken was ik helemaal verknocht.4. Essie Button

Zij is echt éen van de liefste en meest aangename Youtubers waar ik ooit naar heb gekeken. Ze is zo down-to-earth! Op het ene kanaal concentreert ze zich vooral op beauty, maar samen met haar vriend (en hond, jawel!) heeft ze ook een énorm leuk vlogkanaal. Zeker het kijken waard!

Wat zijn jouw favoriete Youtube kanalen?

Share:

3 reacties

  1. Essie vind ik ook zo een geweldige youtuber!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. cause it's marcuuus, marcus butler tv ;) ook zoella vind ik een toffe meid net als de rest van de clan (jim chapman, tanya burr,...)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke favorieten! Essie volg ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen