Multitasking.

Sommige producten kan je op 1 manier gebruiken, andere producten kan je voor meerdere doeleinden gebruiken. Vandaag toon ik jullie 3 producten waarmee je verschillende taken kan uitvoeren. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


1. Bronzer/ Blush/ Oogschaduw

Het eerste product is de Essence Sun Club bronzer/ highlighter in de kleur Sun Light. Dit is een prachtig product dat als highlighter kan gebruikt worden (linksboven), als bronzer (rechtsonder) en als blush (alles samen). Maar je kan er natuurlijk ook een prachtige ooglook mee maken! Dit product is bovendien enorm zacht en niet kruimelig, dus je moet geen schrik hebben dat de poeder onder je ogen zal belanden!

Tip: Breng de lichte kleur aan onder je wenkbrauwbot, breng van de lichtste bruine kleur wat aan op je bewegend ooglid en meng de donkerste bruine kleurtjes en plaats ze in de crease!



2. Concealer/ Highlighter

Het is een enorme trend om veel licht naar je gezicht toe te trekken. Onder mijn ogen gebruik ik de Maybelline Anti-age the eraser eye concealer om mijn donkere kringen te bedekken en de regio wat op te lichten. Wanneer je nog een lichtere kleur hebt, of zelfs deze (light), kan je het product op de brug van je neus en je jukbeenderen aanbrengen om te highlighten! Zo creëer je een subtiele look, zonder shimmer op je gezicht te moeten gebruiken als highlighter.



3. Lipstick/ Blush.

Oh nee, het is weer zo een ochtend waar het snel moet gaan. Geen tijd om een blush te nemen? Breng dan wat van je favoriete lipstick aan op je wangen met je vingertoppen. Wees bij gepigmenteerde kleuren, zoals Sleek Coral Reef die je hieronder ziet, wel voorzichtig zodat je geen clown wordt! Als je je trouwens afvraagt waarom hij zo een rare vorm heeft, ik had hem niet voldoende teruggedraaid voor ik er de dop opzette. Slim!


Zo, dit waren 3 handige tips hoe je producten voor meerdere dingen kan gebruiken!

Heb jij nog een tip? Laat ze dan zeker achter in de reacties!

Share:

3 reacties

  1. Hoi Fien, heb je ook gehoord dat de concealer van maybelline uit het assortiment gaat? Ik gebruik hem ook heel graag maar kan hem nu al nergens meer vinden! :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oh nee, dan moet ik snel een vervanging zoeken of er nog eentje weten te vinden, bedankt om te laten weten!

      Verwijderen
    2. graag gedaan,ik gebruik nu de fit me concealer van maybelline en ben er tot nu toe ook tevreden van :)

      Verwijderen