Personal update: einde examens, food bloggen?

Het is weer tijd voor een personal update! Waar ben ik momenteel aan toe? Zijn er nieuwigheden op komst? Filmpjes, artikels? Je komt het allemaal te weten in deze Personal Update!


Woehoew, het is eindelijk zover: morgen leg ik mijn laatste examen af voor deze examenperiode! Ik heb dan exact een maand lang examens gehad, en geloof mij, het is tijd dat het gedaan is *haalt plakband boven om ogen open te houden*. Het waren 5 stressvolle weken, met ups en downs en op 3 juni volgt het verdict. Spannend!Nu dat ik binnenkort ietsje meer vrije tijd ga hebben, wil ik mij natuurlijk volledig focussen op bloggen en filmpjes maken. Het bloggen kan ik nog vrij makkelijk volhouden, mijn Youtube kanaal heeft meer geleden onder de examens. Vanaf volgende week dus terug iedere week 2 nieuwe filmpjes! Wat zouden jullie nog graag eens zien?

Buiten bloggen, wil ik nu ook uitgebreid te tijd nemen om te sporten en gezonder te gaan eten. Het is echt nodig, aangezien mijn conditie momenteel nihil is en al dat zitten niet echt heeft geholpen. Let's get fit!

Aansluitend zou ik dan ook graag af en toe wat receptjes/ gerechtjes op mijn blog willen integreren. Wat vinden jullie daarvan?


Zo, daar hou ik het maar weer eens bij voor vandaag!

Hoe gaat het met jullie? 

Share:

2 reacties

  1. Ik heb precies hetzelfde. Verschrikkelijk, die examens... Ik moet nog een paar dagen en dan ben ik er eindelijk vanaf!

    BeantwoordenVerwijderen