Review: Sleek True Colour Lipstick "Loved Up"

Enkele weken geleden kocht ik mijn eerste True Colour lipsticks van Sleek en ooooh wat waren ze mooi, en gepigmenteerd en en en... Bij mijn laatste bestelling kon ik dan ook niet anders dan nog een kleurtje te bestellen: Loved Up. Benieuwd of deze me ook zo goed bevalt? Lees dan snel even verder!

sleek true colour lipstick loved up swatch

sleek true colour lipstick loved up
Ik heb veel lipsticks ja, maar geen pretty, fuchsia roze kleur; daar was ik echt naar op zoek. Toen ik door de verschillende kleurtjes aan het scrollen was, viel deze kleur me al direct op en na enkele swatches op te zoeken was ik ook direct verkocht. Loved up ging mijn ideale fuchsia lipstick worden.

sleek true colour lipstick loved up

sleek true colour lipstick loved up

sleek true colour lipstick loved up

sleek true colour lipstick loved up

sleek true colour lipstick loved up


De Sleek True Colour Lipsticks zijn verdeeld in een matte reeks en een sheen reeks. Ik schreef over beide finishes een tijdje terug al een review. Deze Loved Up komt uit de sheen reeks; de lipstick geeft een pràchtige glans en de lipstick glijdt over de lippen.

"Glijdt..? Die zal ook niet lang blijven zitten zeker?". Puuut! Ik droeg deze lipstick tijdens het drinken van een koffie, het eten van lekker gebak en het verorberen van een boterham met krabsla. Hij zat er nog perfect op, enkel de sheen was een beetje minder. Ik ben zoooo impressed! De andere twee lipsticks die ik al had bleven ook énorm goed zitten, maar deze....woehoew! Score!


sleek true colour lipstick loved up swatch

sleek true colour lipstick loved up


sleek true colour lipstick loved up swatch


Ik ben echt zoooo blij met deze lipstick! Dit wordt echt mijn go to lipstick! Hij staat fantastisch met een navy eyeliner en een roze blush!

Deze lipsticks kosten €6,99 en bevatten 3,5 gram. Ik heb die van mij besteld op themakeupspot.nl .

Wat is jouw favoriete zomerse lipstick?

Share:

3 reacties

  1. altijd leuk om een goede budget lipstick te vinden! staat je ook erg mooi trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ziet er echt wel goed uit! Staat u mooi! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan niet wachten tot die van mij er EINDELIJK zijn! :p

    BeantwoordenVerwijderen