Personal update: examens & de nieuwste accessoire!

De afgelopen week was me het weekje wel hoor! De examens zijn ondertussen volop aan de gang en ik kreeg de nieuwste trend voor deze zomer op het gebied van accessoires te zien. Vandaag: een personal update!Sinds 25 mei ben ik bezig met de examens, en dit tot 25 juni. In totaal zijn er 10 examens die moeten afgelegd worden, dus ik heb een vrij drukke periode! Hoe gaat het met jullie examens, of hoe gaat het met jullie lieve lezers?Deze morgen, ik schrijf dit artikel op 10 juni, gebeurde er iets dat ik liever niet had zien gebeuren. Ik heb altijd een hele zwakke rechterknie gehad en 5 jaar geleden zakte ik er voor de eerste keer door. Toen kreeg ik een bloeding in die knie en waren 4 weken gips en maanden een brace het gevolg. Allemaal goed en wel, met de brace kon ik me voorlopig wel uit de nood helpen en licht sporten.Nu zakte ik deze morgen weer door mijn knie, maar het zag er toch even erg uit: mijn knieschijf zat volledig naast zijn plaats, met als gevolg (sorry voor de gevoelige lezertjes) : ik moest hem zelf op zijn plaats kloppen. Een heel eng gevoel, maar hem daar laten zitten was geen optie. Als klap op de vuurpijl had ik eigenlijk een belangrijk examen deze morgen, maar het werd een bezoekje aan de spoedafdeling in de plaats. Ik kan normaal heel goed pijn verdragen, maar deze ochtend jodelde ik het toch even uit.

En nu zit ik hier opnieuw met een gips van aan mijn enkel tot halverwege mijn rechterdij. Een grote "meeh" is hier wel op zijn plaats. Mijn ideeën voor outfitposts vallen nu wat in het water.
Ik weet ook nog altijd niet wat er verder gebeurd; wanneer de gips eraf gaat zie ik een kniespecialist die even gaat kijken of we er verder iets aan kunnen doen. Ik hoop in ieder geval niet op een operatie.

Dit was vandaag even geen beauty- of fashion gerelateerd artikel, maar ik wou jullie hier toch even van op de hoogte stellen. Ik had de laatste tijd al het 1 en ander laten vallen over een lookbook, maar dat zal dus even moeten wachten.


Hierbij sluit ik mijn zeurartikel af ;).

Tot de volgende!

Share:

6 reacties

 1. Hopelijk is het allemaal niet te erg en kan er inderdaad iets aan gedaan worden zonder operatie! :)

  Dainty Ribbons - Winactie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach, ik heb ook een slechte knie :( maar het is wel beter dat je het nu goed laat rusten met je gips dan dat je er weer doorzakt... en het einde van je examens (en de mijne ;) ) zijn in zicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes met je examens en ik duim dat je snel van je nieuwste accessoire verlost bent, echt zomers is het niet hé en het lijkt me een erg pijnlijke bedoening :s

  x.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. auw, klinkt enorm pijnlijk! Veel beterschap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heeeel veel beterschap Fien, zo jammer dat dit gebeurd is! :(

  BeantwoordenVerwijderen